slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Digitalni budilnik za noćni sto sa projektorem

3.200 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
62
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

PROJEKTOR PODESIV 180° : Na budilniku sa projektorem sada je ruka projektora podesiva od +90° do -90° . Moguće je rotirati prikazano vreme pritiskom na dugme gore/projektor. Snop svetlosti koji se projektuje jasno je vidljiv na udaljenosti od 1 do 5 metara. Dostupna su 3 nivoa intenziteta osvetljenja projektora, omogućavajući maksimalnu udobnost tokom spavanja.

RADIO: Na digitalnom budilniku za noćni sto možete memorisati do 10 radio stanica dodjeljujući prečicu za brz pristup vašim omiljenim stanicama u svega nekoliko sekundi. Takođe možete ručno birati radio stanice (frekvencija FM radija: 76-108 MHz). Jačina zvuka ima 15 različitih nivoa podešavanja. Radijski režim takođe ima praktičnu funkciju automatskog isključivanja nakon perioda koji možete podešavati od minimuma od 5 do maksimuma od 90 minuta.

SATNICA: Na digitalnom budilniku sa projektorem "Wakey" možete postaviti dva alarma. Na noćnom stočiću sa radio budilnikom takođe postoji funkcija snooze, koja se može podesiti od 5 do 60 minuta prilikom postavljanja alarma. Dugme za odgodu je veće u odnosu na ostala, kako bi bilo lako uočljivo. Možete postaviti zvono ili radio kao alarm.

EKRAN I SVETLOST: Veliki LED ekran ovog digitalnog budilnika za noćni sto je 7,5 inča i omogućava jasno prikazivanje sata u formatu 12 ili 24 sata. Osvetljenje ekrana može se podešavati na 6 nivoa intenziteta. Osim ručnih podešavanja, ovaj radio budilnik nudi 2 automatske opcije za podešavanje osvetljenja ekrana: - putem senzora koji detektuje svetlost u sobi - postavljanjem vremenskog intervala (noćni režim).

USB PRIKLJUČAK I UKLJUČENO U PAKOVANJU: Budilnik sa projektorem za plafon ima praktičan USB A izlaz za napajanje vaših uređaja. U paketu ćete pronaći: radio budilnik sa projektorem "Wakey", napojni kabl, uputstvo za upotrebu prevedeno na italijanski. Radio budilnik za noćni sto sa radio "Wakey" dizajniran je u Italiji.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162397988
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.