slika
1 od 1

Digitalni sat led

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
56
1
pre 13 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi
 

Подесите функције будилника, овај стони сат је модерног дизајна, високог квалитета, креативан и декоративан, савршен за кућну декорацију.
[Приказ температуре у затвореном простору]: Приказивање великих бројева и могућност да знају о правовременој температури, лаком гледању и читању у дневној соби, ходнику и кухињи.
[Функција]: Алармни сатови су опремљени са 3 нивоа подесиве осветљености, гласовном функцијом управљања гласом) и приказом датума, недеље и температуре, што је погодније за домаћинство.
[Функција позади]: Сатови уназад имају дугмад за удобност, рупе за вешање на зиду, дигиталне сатове постављене на сто или окачене на зид. Напаја се батеријом (не укључује батерију)
[Широка примена]: Столни дигитални сат погодан за дом, продавницу, кафић, учионицу, вртић, канцеларију, хотеле, салу, тржни центар, складиште, теретану итд

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp
ID Oglasa: #158944181
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.