slika
slika
1 od 2

Digitalni sat/ ogledalo

1.850 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
156
7
pre 15 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Digitalni sat/ogledalo sa projektorom
1: [jednostavno za upotrebu]: Prema željama i zahtevima kupaca, ovaj projektor za spavaću sobu ima najčešće korišćene funkcije, kao što su budilnik, podesiva osvetljenost, USB punjenje, prenos u formatu 12/24H i funkcija odlaganja. Jednostavan rad ovog digitalnog sata čini ga pogodnim za ljude svih uzrasta.
2: [jednostavna funkcija odlaganja]: Budilnik koristi dugme za odlaganje, tako da možete lako da isključite melodiju zvona bez ustajanja. Veliko dugme za odlaganje vam pomaže da lako isključite zvono, ali ne morate da otvarate oči da biste uživali u pet minuta sna. Sat će oglašavati alarm svakih 5 minuta dok ne pritisnete drugo dugme da isključite režim odlaganja. Takođe možete podesiti sopstveno vreme za odlaganje sa dodatnim spavanjem od 1-60 minuta (opciono) idealno za one koji teško spavaju.
3: [prilagođena pozicija projekcije]: Drška ovog digitalnog sata može se rotirati za 180 stepeni za optimalno pozicioniranje, odgovarajuća udaljenost je 1,64-11,4 stopa (0,5-3 m), čime se postiže fina i glatka grafička slika na zidu ili plafonu . Držeći dugme za režim projekcije, možete da okrenete smer obrnute projekcijske slike da biste broj pretvorili u lice.
4: [režim uštede energije i funkcija tihog spavanja]: Za razliku od mehaničkog budilnika, to će uticati na kvalitet vašeg sna. Elektronski sat ćuti, pusti da se oslobodite noćne buke, mirno spavate. Humanizovani dizajn funkcije noćnog svetla, tako da možete videti vreme noću, nema potrebe da palite svetlo. A da ne biste povredili oči, možete koristiti noćni režim, koji automatski menja poluosvetljenje između 6 i 6 sati.
5: [funkcija prikaza temperature i memorije vremena]: Naš budilnik može da prikaže unutrašnju temperaturu prema vremenu, podrazumevani režim prikaza je °C, možete podesiti °F tasterom nadole. Normalni opseg merenja je -10 °C - 50 °C (14 °F-122 °F). Sa memorijskom funkcijom, kada je eksterno napajanje isključeno, nakon istog napajanja, ostavite prethodno vreme i postavke nepromenjene.
Objašnjenje:
Naziv proizvoda: multifunkcionalni kreativni budilnik elektronski digitalni vremenski kalendar temperature na ekranu u boji projekcija budilnika
Materijal: ABS.
Veličina: kao što je prikazano na slici
Boja: crna/bela
USB ulaz: DC 5V
Udaljenost projekcije: 0,5-5m
Format vremena: 12H/24H
Tip napajanja: USB
Lista proizvoda:
1k kreativni multifunkcionalni projekcijski budilnik
1kusb linija
1 k uputstvo
ID Oglasa: #148061033
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.