slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

G lampa - Nov model G30

1.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
49
4
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Akcija.srb
Član od 01.02.2024.
Svi oglasi

*Radi za SVE telefone koji podržavaju bežično punjenje ! ! !


1. Smart Speaker: Povežite se bežično da biste primali i upućivali pozive. Uživajte u boljem muzičkom iskustvu uz bežični zvučnik tipa G koji daje jasan i oštar zvuk. Prenosivi bežični zvučnik takođe služi kao noćno svetlo.


2. Svetlo za sinhronizaciju muzike: uživajte u šest režima svetlih boja koji su u skladu sa ritmom muzike, stvarajući dinamičnu i impresivnu atmosferu. Meko osvetljenje može da vas prati do spavanja, dok podesivo ambijentalno svetlo može da odgovara vašem raspoloženju.


3. Bežična stanica za punjenje: Ova noćna lampa bežičnog zvučnika opremljena je funkcijom bežičnog brzog punjenja mobilnog telefona od 15 V, koja vam omogućava da punite svoj pametni telefon tako što ćete ga staviti na stonu lampu.


4. Dugotrajna muzika: Opremljen baterijom od 1200Mah, ovaj bežični zvučnik noćnog svetla može da reprodukuje muziku 6 sati nakon 2-3 sata punog punjenja preko USB interfejsa.


5. Svestrana ideja za poklon: Ova noćna lampa bežičnog zvučnika je savršen izbor za svaku priliku, bilo da je Dan zahvalnosti, Božić, rođendan, Dan očeva, Majčin dan ili Nova godina.
Doživite bolje muzičko iskustvo uz naš zvučnik sa svetlima! Opremljen sa šest režima svetlih boja, ovaj zvučnik služi kao prelepa dekoracija sobe. Osim toga, opremljen je funkcijom bežičnog brzog punjenja mobilnog telefona od 15 V i baterijom od 1200 Mah.

 

Naziv proizvoda: LED ambijentalno osvetljenje Noćno svetlo

 

 

 

 

ID Oglasa: #163373234
Informacije

 KAKO DA PORUČITE BILO KOJI PROIZVOD?   

 

LICNO PREUZIMANJE BANJICA ili NBG UZ PREDHODNI DOGOVOR

Pošaljite nam poruku na KP -ILI 065/292-70-50                                 

 


  1. Koji predmet želite
  2. Ime i Prezime
  3. Adresa
  4. Broj telefona (Broj na koji ćete biti obavešteni o isporuci paketa)

 



POGLEDAJTE MOJE OSTALE OGLASE! ! ! ! !  

-SALJEM POSTEXPRESSOM
-MOGUCNOST UPLATE NA RACUN PRE SLANJA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.