slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Lampa Sunrise / sat i budilnik

25 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Lampa Sunrise / sat i budilnik, ulepšajte Vaš prostor u spavaćoj sobi !

  • Budilnik s osvjetljenjem uz simulaciju izlaska sunca: Ovaj digitalni budilnik sa svjetlom dizajniran je za sve, posebno za djecu. Budilnik s osvjetljenjem simulira izlazak sunca sa sedam prirodnih zvukova koji će postupno rasti od 10% svjetline do 100% u zadanih 30 minuta (možete postaviti) prije nego što se probudite. Budi vas postupnim mijenjanjem boje svjetlosnog alarma.
  • Dvostruki budilnik i funkcija odgode na digitalnom satu: S obzirom na to da možda morate postaviti različite alarme za članove obitelji, digitalni satovi za spavaće sobe s velikim prikazom. Također, funkcija odgode posebno je dizajnirana za one koji trebaju dodatnih 9 minuta da započnu svjež dan. Samo pritisnite gumb "Snooze" na vrhu sata za spavaću sobu. Do 5 puta odgode od 9 minuta.
  • 7 boja svetla i 20 svetlina budilnik s osvetljenjem uz izlazak sunca: Postoji 7 boja svjetala koju možete odabrati, uključujući plavu, indigo, ljubičastu, crvenu, narančastu, žutu, zelenu, u redu da probudite sat za djecu. 3 razine svjetline prikaza vremena i 20 razina svjetlosne svjetline podesive funkcije budilnika s osvjetljenjem uz izlazak sunca s USB priključkom.
  • FM radio budilnik za spavaću sobu i 7 zvučnih alarma: Uključite sat s radiom pritiskom na gumb "Radio". Dugim pritiskom na gumb "FM Radio" tokom 2 sekunde. Automatsko skeniranje svih postaja s frekvencijom od 76 - 108 MHz. 7 zvučnih alarma nisu samo pametni alarm za buđenje djece, već i alarm za buđenje za djecu (Ptica, Ocean Wave, Potoci, Beep, Vjetar zvona, Nježna glazba, Klavir glazba). 16 razina podesive glasnoće glasnog alarma za radio s djecu.
  • Noćno svetlo i svetiljka za noćni ormarić: Također je svetiljka za noćni ormarić / stolni sat / čitačka svjetiljka / svjetiljka za sunce / sat za mijenjanje boja. kada pritisnete gumb ☀ na gornjoj lijevoj strani za uključivanje. Također možete pritisnuti gumb "+" / "-" za podešavanje svjetline svjetla za buđenje. Meko i toplo svjetlo pruža vam dobar vid kad hranite dijete / idete na WC / čitate knjigu noću.

*Dostupno više komada!

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #160980801
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.