slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Sat sa projekcijom na plafon + vlaznost i temperatura

1.590 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
116
6
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

【Multifunkcionalni digitalni budilnik】: vreme prikaza budilnika (12 / 24 h), kalendar (MM / DD), radni dan, ikona vremena, temperatura (C / F), vlažnost i funkcija alarma, podržava funkciju odlaganja. U zavisnosti od stanja prostorije, budilnik može predvideti trend vlažnosti i trend temperature u narednih 12 sati.
【Idealan izbor】Ekran u boji sa LED pozadinskim osvetljenjem sa indikatorom vremenskog trenda koji prikazuje predstojeće vremenske trendove. Displej u boji ovog sata prikazuje vreme. Takođe ima funkciju alarma tako da nećete propustiti nijedan otkucaj. Ima obrazac koji se ponavlja.
【LCD displej】: LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem u boji izgleda prelepo u kući ili kancelariji i savršen je za proveru vremena noću bez ometanja bilo koga.
【Podesiva projekcija】: Projektujte vreme i temperaturu na plafonu ili zidu tako da možete lako da odredite vreme u krevetu. Podesite projektor napred-nazad, promenite osvetljenost projekcije i okrenite projekciju na 180 ° za maksimalnu oštrinu.
【Napaja se preko USB porta i AAA baterije】: Dva načina napajanja čine budilnik fleksibilnijim u svakodnevnoj upotrebi. Projekcioni budilnik se napaja sa 2 AAA baterije (nisu uključene, baterija budilnika ne bi trebalo da koristi visokoenergetske alkalne baterije) ili DC 4,5V ulaz (uključujući USB kabl, ne uključujući glavni adapter).
A16

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

ID Oglasa: #149446375
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.