slika
slika
slika
slika
1 od 4

Veliki Analogni TITKIZNI budilnik Dvostruko zvono

2.500 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
33
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Kao NOV, nikada nije korišćen.   Germany.

Tih rad, Vintage Retro Antikue Decorative Old School, Tirkiz.

 Retro analogni budilnik sa dvostrukim zvonom. Elegantan dizajn u poliranom tirkiznom tonu. Klasični crni brojevi osim VELIKEEE devetke i hromirane ruke na belom licu olakšavaju gledanje. Kvalitetna metalna zvona, čekić i noge dizajnirane da izdrže svakodnevno rukovanje. Sočiva se lako čiste.

Tihi pokret bez otkucaja za miran san i radno okruženje. Precizni kvarcni pokreti garantuju tačno vreme.

Ekstra glasan zvuk alarma, idealan za teške spavače i osobe sa oštećenim sluhom. Nema dugmeta za odlaganje! Odlično za odrasle, tinejdžere, decu i starije osobe. Ulepšajte dekor svake sobe ovim atraktivnim časovnikom. Elegantan dizajn kombinuje funkciju i stil!

Jednostavan za korišćenje. Jednostavan prekidač za uključivanje/isključivanje uključuje ili isključuje podešavanje alarma. Okrenite dugmad da podesite vreme na satu i vreme alarma. Privremeno pozadinsko osvetljenje omogućava određivanje vremena u mraku. Odlično za noćni stočić, kancelarijski sto ili policu

Veličina17 cm (lice je 10,5 cm). Potrebne su 2 AA baterije (nisu uključene).



KP 69 8588

ID Oglasa: #166097555
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.