slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Agnelli All-Black 3mm duboki tiganj, indukcija, 32 cm

5.400 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
47
4
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

"Higijena, elegancija, praktičnost, ušteda. .. Baldassare Agnelli je jedina fabrika koja obezbeđuje potpuno homogneno posuđe od čistog aluminijuma'' 

Ovo stoji napisano u prvom katalogu posuđa 1907. , pre više od jednog veka. Vittorio Emanuele III vladao je Italijom, i Theodore Roosevelt bio je drugi put predsenik USA. Od tada, Agnelli fabrika nije prestala sa proizvodnjom posuđa.

Danas, u izradu je uključena i bezbedna i sigurna tehologija; Agnelli posuđe koristi se širom sveta i ispunjava i najsofisticiranije tehnike kuvanja, a cenjeno je od najpriznatijih kuvara i ljubitelja dobre hrane.  

 

Karakteristike:

  • Napravljen od 100% recikliranog aluminijuma
  • Debljina aluminijuma 3mm za neverovatnu provodljivost
  • Al-Black za indukciju sa netoksičnom nelepljivom oblogom
  • Hladna, cevasta ručka od nerđajućeg čelika bez nikla
  • Radi na električnim, staklo-keramičkim, indukcionim &gasnim pločama 
  • Dimenzije: Prečnik: 32 cm / 12 5/8” -in. Dno: 18,5 cm / 7 1/4” -in. Visina: 5 cm / 2"-in.  
  • Veoma dug radni vek
  • Napravljeno u Italiji

Duboki tiganj je dobar dodatak vašem setu tiganja za raznoliko kuvanje. Ovaj duboki tiganj italijanskog dizajna dolazi iz Agnelli linije All Black i karakteriše ga kućište od aluminijuma i inovativna unutrašnja i spoljašnja crna obloga B-cristal. Zahvaljujući navedenim karakteristikama,   izuzetno je dugovečan, i ima nelepljivu oblogu i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane. lako se čisti, može se prati u mašini za sudove, ili jednostavno oprati ručno. Ako ga  perete ručno, duže će ostati lep. Njegovim korišćenjem osigurana je priprema hrane sa malim sadržajem masnoća.

Duboki tiganj ima debljinu od 3mm, visinu od 5 cm i prečnik 32 cm. Napravljen je od aluminijuma sa nelepljivom oblogom, a dodatno, ima B-cristal oblogu zbog koje odbija vodu i masnoće. Ima i ručku od nerđajućeg čelika koja ostaje hladna tokom kuvanja.

 

Napomene za upotrebu

Pre nego što koristite tiganj, isperite ga vodom i namastite ga sa malo ulja ili putera. Nakon ovoga ga isperite.

Tiganj ne bi trebalo stavljati na izvor toplote bez masnoća ili hrane u njemu. Uvek osigurajjte da  tiganj ne bude previše cvuć kada je potpuno prazan, to može dovesti do nenamernih oštećenja.

 

ID Oglasa: #160198825
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.