slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Nelepljiva tepsija tiganj za zdravo prženje jaja i palačinki

999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
189
9
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Uživajte u ukusnim i zdravim jajima, slanini, palačinkama, prženicama, tokom cele godine uz ovaj vrhunski aluminijumski tiganj za jaja. Štedi energiju 100%.

Ovaj neobični tiganj će Vam omogućiti uvek savršen oblik prženih jaja, malih omleta ili palačinki, i svega ostalog što je najlepše kad je okruglog oblika. Idelanog za serviranje i  veoma zdravo, jer se prži bez ulja. Prečnika 24 cm, obložen nelepljivim materijalom, može se koristiti na ringli i u rerni, zahvaljujući ručki koja se može skinuti. Veoma lako se održava.

Napravljen od visokokvalitetnog, super-provodljivog aluminijuma, pruža izuzetno zadržavanje i distribuciju toplote od tradicionalnih tiganja od livenog gvožđa, tako da se preporučuje slaba vatra prilikom korišćenja. Sprečite „ vruću tačku“ , nema zagorenih jaja.

Čvrsta izolovana ručka može osigurati da su Vaše ruke bezbedne, tako da sada lakše pravite doručak ili užinu za svoju porodicu i decu. Bakelit drška je dizajnirana da ostane hladna na šporetu.

Ovaj tiganj sa nelepljivim premazom, ima manje isparenja od gvoždenog tiganja prilikom kuvanja, što može da obezbedi zdrav život za Vašu porodicu.

Preporuka-Da biste zaštitili nelepljivi premaz, prilikom pranja, koristite mekani sunđer ili krpu za čišćenje tiganja.

Nelepljivi mermerni premaz nudi lako otpuštanje i čišćenje bez napora.

Specifikacije:

  • Boja: crna,
  • Materijal: legura aluminijuma + nelepljivi premaz,
  • Ravnomerno zagrevanje,
  • Otporan na koroziju,
  • Kompatibilan za plinski i električni štednjak

Veličina:
Prečnik tiganja: 24 cm
Ukupna dužina (uključujući ručku): 43 cm
Visina: 3 cm
Svaka rupa ima 8,5 cm

ID Oglasa: #150112611
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.