slika
slika
slika
slika
1 od 4

Alcosan 1 L univerzalno sredstvo na bazi alkohola za ručno i

462 dinFiksno

Subotica
20
2
pre 13 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda  

Profesionalno, univerzalno sredstvo na bazi alkohola za ručno i automatsko svakodnevno čišćenje sa dugotrajnim efektom mirisa. Rastvara prljavšitinu i dezinfikuje površinu.

Zahvaljujući alkoholnoj bazi brzo se suši, ne ostavlja fleke i ne oštećuje površine. Zahvaljujući svom sastavu našao je primenu na svim površinama kao univerzalno sredstvo i sredstvo za čišćenje podova.

Može se koristiti za čišćenje stolova, pultova, zidova, PVC-a i aluminijuma, prozora i sl. Takođe se može koristiti na svim vrstama podova, mermer, granit, keramika, parket, laminat, PVC i slično. Nakon upotrebe u prostoriji ostavlja prijatan miris.

Najvećiu primenu našao je u hotelima za čišćenje soba, kancelarijama, školama i vrtićima. Koncentracija 20-50ml/10 litara, pH vrednost 8. Pakovanje 1 i 10 litara. Ocenjen kao ekološki i zdravstveno-prijatan proizvod.

ID Oglasa: #152123750
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.