slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Četka za ribanje toaleta sa drškom

1.499 din

Niš
Dostupno odmah
51
1
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam neverovatnu ponudu koja će Vam olakšati čišćenje i uneti svežinu u toalet.

 

Jedna od ključnih prednosti ove četke je njena efikasnost. Sa čvrstim vlaknima,  lako će ukloniti svaku mrlju i nečistoću sa površine WC šolje. Bez obzira na količinu prljavštine, možete biti sigurni da će naša četka obaviti posao brzo i temeljno.

Ergonomski oblikovana i dugačka drška omogućava Vam lako držanje i upotrebu bez napora i mnogo savijanja.  Nećete osećati umor ili nelagodu čak ni tokom dužeg čišćenja.

Pored čišćenja WC šolje, svoju primenu je našla i u čišćenju pločica, poda kupatila, kade. .. Zahvaljujući zakrivljenom donjem delu četka dopire do teško dostupnih mesta.

 

Još jedna prednost ove fantastične četke je njena izdržljivost. Izrađena od visokokvalitetne plastike, otporna je na habanje i dugotrajna.  

 

Bez obzira da li je koristite kod kuće, u restoranu ili u poslovnom prostoru, četka će Vam pružiti profesionalne rezultate svaki put.

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 55cm x 6cm
  • Materijal: nerđajući čelik
  • Kvalitetna i izdrljiva
  • Idealna za ribanje toaleta, pločica. ..
  • Dopire do teško dostupnih mesta
ID Oglasa: #155660470
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.