slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Eko Fiber Mop,Džoger,Brisko QW

550 din

Zrenjanin
278
4
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
posaljite poruku
Član od 30.03.2016.
kp izlog

Da li još uvek pokušavate da očistite svoje podove sa tom prljavom, smrdljivom starom krpom i hemikalijama? Kada čistite svoje podove, oni izgledaju čisto, ali da li su zaista? Prebacite krpu kojom ste upravo očistili svoje podove preko ogledala i zaista ćete videti šta je ostalo na vašim podovima. Mešavina prljavštine i hemikalija sapuna! Sada samo pomislite na svoju decu i kućne ljubimce na tim spratovima - mora da postoji bolji način! Da biste zaista očistili svoje podove za pola vremena, potreban vam je revolucionarni novi EcoFiber Mop! Super mekani EcoFibre prsti se aktiviraju samo vodom iz slavine, sve je prirodno bez hemikalija! Napredni EcoFiber prsti prodiru duboko u mrlje i u stanju su da uklone tragove bojice, ogrebotine i svu prljavštinu koju imate na podovima, bolje od bilo koje krpe koju trenutno koristite. Za brže i lakše čišćenje podova, novi mop je dizajniran sa dodatnom širinom i može da čisti i najuže uglove čak i ispod vašeg nameštaja. A nakon što očistite podove, samo uklonite prljavu podlogu i stavite je u mašinu za pranje veša. To je kao da svaki put koristite novu krpu. Kada se koristi na suvom, novi mop stvara statičku snagu dok ga koristite i privlači prljavštinu i dlake kućnih ljubimaca kao magnet. Neverovatno!

ID Oglasa: #145423746
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.