slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Magnetni čistač prozora sa obe strane

1.800 din

Beograd
9
1
pre 14 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Upoznajte naš Magnetni čistač prozora sa obe strane - revolucionarni alat za čišćenje prozora koji će transformisati vaše domaćinstvo!  

 

Ovaj inovativni čistač prozora opremljen je magnetom koji omogućava čišćenje sa obe strane prozora istovremeno. Samo jednim potezom čisteći jednu stranu, čistite i drugu, čime postižete fenomenalne rezultate bez napora!  

Vaši prozori će blistati i izgledaće besprekorno čisto, pružajući vašem domu svežinu i sjaj koji zaslužuje. A najbolji deo? Uštedićete vreme jer se čišćenje odvija brže i efikasnije nego ikad pre!  

Svaka žena će poželeti ovaj praktični alat u svom domu jer olakšava život i omogućava besprekorno čiste prozore bez muke.  

Nabavite naš Magnetni čistač prozora sa obe strane danas i osetite razliku u čistoći vašeg doma!  

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #165853457
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.