slika
slika
slika
slika
1 od 4

MAT Sredstvo Za UKLANJANJE i Sprečavanje Rđe i KOROZIJE

990 din

Beograd
4
1
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi
Netoksični i bezbedan za upotrebu, multifunkcionalni gel transformiše postojeću rđu u crnu zaštitnu barijeru koja je otporna na vremenske uslove i metalnim predmetima vraća svežu završnicu. Pruža više nego dvostruko veću zaštitu od rđe i korozije.

Tretman je na bazi vode i nezapaljiv je. Nije toksičan i ekološki je prihvatljiv tako da je pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Visokotehnološki završni premaz vratiće zdrav izgled na zarđalim gvozdenim kapijama, ogradi, čeličnim šipkama, mašinama, sudoperu, gvozdenim i metalnim površinama na automobilima, šasijama automobila, kontejnerima za smeće, opremi, lancima i slično. . Gde god se pojavi trag rđe,  efikasno i trajno je zaustavlja i sprečava od širenja.

Nije potrebna nikakva komplikovana priprema i brušenje zarđale površine pre premazivanja. Dovoljno je jednostavno očistiti površinu od prašine, mrlja od ulja i slično a zatim premazati površinu. Nakon 10 minuta rđa će nestati i pojaviće se crni prajer.

Specifikacije:

Materijal:  Tečnost metalik boje na vodenoj bazi
Kapacitet:  100 g

Paket uključuje:

1 x pakovanje metalik boje
ID Oglasa: #165601991
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.