slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Mop Sa PRSKALICOM 2u1 Metalni

1.400 din

Smederevska Palanka
Dostupno odmah
610
18
pre 2 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dusan
Član od 05.06.2013.
Svi oglasi
Jednostrani mop za brisanje podova - Mop sa raspršivačem + mikrofiber krpa
Water Spray mop –  za uvek čiste podove bez prašine, bez bakterija i to bez bespotrebnog savijanja kičme i kvašenja ruku!
Specijalno dizajniran za brisanje svih vrsta podova štedi vaše vreme i novac. Uz pomoć ovog revolucionarnog mopa, mnogo brže ćete očistiti i obrisati podove u kući bez saginjanja i ribanja.
Water Spray Mop čistač podova je idealan za sve vrste vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°  , tako da više nema nedostupnih ćoškova.
Ovaj čistač podova ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje.  Sprej se aktivira jednostavnim pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina vlage koja će izaći. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Veoma je važno da sredstvo koje ćete sipati u rezervoar ne bude gusto. Kada sipate tečnost u rezervoar, okrenite ga naopačke i čvrsto pritisnite.
Drška mopa je napravljena od aluminijuma.  Veoma je izdžljiva i lako se transportuje s obzirom da se rasklapa. Mop je takođe veoma pogodan za skladištenje jer ne zauzima mnogo mesta.   
Water Spray Mop se dobija zajedno sa mikrofiber krpom koja se montira na čistač a njeno održavanje je veoma lako: skinite je i operite ručno ili u mašini na 60 stepeni.
Water Spray Mop čistač podova je idealno rešenje za održavanje svih vrsta podloga u Vašoj kući. Rešićete se bakterija i Vaš dom će uvek biti čist.
Ne propustite ovu neverovatnu ponudu i poručite već sada po veoma povoljnoj ceni Water Spray Mop čistač podova!
5 razloga zbog kojih je Spray Mop bolji od ostalih džogera:

• Lakši je za korišćenje, lako se rasklapa i odlaže, ne zauzima puno mesta.
• Nema dodatnih sredstava i krpa koje su po celom stanu kada čistite. Sada je dovoljno malo sredstva za čišćenje i voda koju sipate u rezervoar i to je sve.
• Ima mogućnost rotiranja, tako da nema nedostupnih ćoškova
• Krpa od mikrofibera je jako kvalitetna i prijanja uz podlogu tako da je čišćenje detaljno.
• Za sve vrste podova dovoljan je samo Spray Mop, ne posebna krpa za parket ili pločice.

Specifikacije:
Materijal rezervoara:  Plastika
Zapremina rezervoara:  300ml
Dimenzije krpe:  39 x 13 cm
Materijal krpe:  mikrofiber
Materijal drške:  Aluminijum + abs

Boja moze biti drugacija nego na slici. Proverite pre narucivanja.

Home Decorations prati najnovije trendove i prodaje jedinstvene proizvode, pažljivo osmišljene i izrađene tako da u Vaš dom unesu novu dimenziju stanovanja, a da pritom istaknu Vašu posebnost. Najlepše što dizajnerska vizija moze osmisliti i najbolje što visoka tehnologija moze proizvesti.

Pratite Home Decorations na fejsu, i ostalim drustvenim mrezamai sajtu! U opisu na kraju imate adrese. Često imamo nagradne igre!
=============================  ۩۞۩  ==================================== ░░░░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░░S░V░E░░░░N░A░Š░E░░░░O░G░L░A░S░E░░░

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░TEL: 065/8862095░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

SAJT-░░░W░W░W. ░H░O░M░E░D░E░C░O░R░A░T░I░O░N░S. ░R░S. ░░░░░░░░░░░░

FEJS- ░░░H░O░M░E░D░E░C░O░R░A░T░I░O░N░S░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

INS-░░░H░O░M░E░D░E░C░O░R░A░T░I░O░N░S░S░R░B░░░░░░░░░░░░░░

=============================  ۩۞۩  ====================================
ID Oglasa: #105803450
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.