slika
slika
slika
1 od 3

Mop sistem za ciscenje podova Huricane (novo)

2.000 din

Beograd
551
18
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Hurricane mop za čišćenje mopova


Uobičajeni sistemi krpe i kante samo vam stvaraju iluziju da su vam podovi čisti. Ali kad pogledate glavu mopa, prljava je. Brišete sve te bakterije po svojim podovima.   Postoji bolja krpa za čišćenje.

Hurricane In and Out Mop ima glavu za brisanje iz mikrovlakana koja je sigurna za sve tvrde podne površine. To je revolucionarna kanta za mop koja ima dvokomorski sistem koji pere glavu mopa na jednoj strani, a zatim je suši na drugoj.

Jednostavno uronite svoju prljavu krpu u stranu za pranje. Što više zaranjate, to postaje čišće! Potopite ga na sušač. Očistite filtere za vodu i vratite ih na stranu za pranje kako biste uštedeli rastvor za čišćenje.

Povremeno bacajte krpe za brisanje prljavštine u mašinu za pranje veša kako biste ih temeljito očistili. Podloga za brisanje od mikrofibera In And Out Mop okreće se za 360 stepeni i lako manevriše ispod i oko nameštaja.


Karakteristike:

Multipraktičan: Izvrstan za prašinu, brisanje ispod stolova i nameštaja, za besprekornu čistoću!
Pljosnati dizajn: osigurava precizno čišćenje i lako skladištenje.
Teleskopska ručka, za udobnost i jednostavnu upotrebu: Prijatan zahvat omogućava držanje krpe ugodnim i jednostavnijim za korišćenje. Ova teleskopska ručka omogućava Vam da brzo prilagodite mop na željenu daljinu. Udobno dolazi do onih teško dostupnih mesta.
Fleksibilna ručka: daljina podešavanja ručke: 121-136 cm
Moćni mikrofiberni jastučići: pomažu u detaljnom i pouzdanom čišćenju.
Pokrivači visoko kvalitetnog punjenja: skupljaju prašinu, upijaju tečnost, nečistoće i kosu! Izvrsno za suvu ili mokru upotrebu.
Jastučići od mikrovlakana su višenamenski i mogu se prati u veš mašini.
Dubinsko čišćenje sa mogućnošću rotiranja od 360 stepeni: za lagan pristup nepristupačnim delovima Vašeg doma.
Lakoća jednostavnog čišćenja: Ubacite glavu krpe u kantu i ona izbaci prljavu vodu.


U pakovanju dolazi:

1x Mop
1x Drška za mop
1x Kanta
2x Krpa za brisanje poda

Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom kontakt 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #106004832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.