slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Multifunkcionalni čistač prozora - 4u1

900 din

Beograd
39
1
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Od_Igle_Do_Lokomotive
Član od 30.09.2023.
Svi oglasi
Multifunkcionalni čistač prozora - 4u1

⏩ Jedna strana sredstva za čišćenje je netkani sunđer od poliesterske pene, koji je mekan i neće oštetiti površinu materijala. Druga strana je gumeni brisač koji lako može ukloniti mrlje od vode sa ogledala i stakla. U sredini se nalazi mala četka koja može da izbriše pukotine koje nije lako očistiti. Na glavi četke nalazi se mala lopatica za uklanjanje tvrdokorne prljavštine.

Velika veličina:
Četka za tuš ima metlicu za brisače od 22 cm koja je dovoljno široka da primi veće površine. Strugalica za staklena vrata za tuš kabinu ima udobnu ručku sa dužinom ručke od 26,5 cm. Neklizajuća ručka od tuš sa brisačem savršeno leži u dlanu i neće skliznuti.

Čisto bez ogrebotina:
Profesionalna četka za čišćenje prozora je napravljena od prirodne mekane gume, bezbedna i jaka, sa dobrom vodonepropusnošću i žilavošću. Lako je očistiti mrlje od vode i prašinu na staklu, ne ostavljajući tragove prilikom čišćenja, štiteći prozorsko staklo od ogrebotina.

Pogodno skladištenje:
Zgodna mala četka za čišćenje kupatila, skladište ne zauzima prostor, može se okačiti na staklena vrata i ogledala, kuhinjske sudopere, a može se čak i čuvati u automobilu kako bi se zadovoljila upotreba za čišćenje prozora automobila.

Najbolji pomoćnik za čišćenje:
Koristite dvostrano sredstvo za čišćenje stakla! Laganim brisanjem, ogledala i staklo su trenutno svetli kao novi. Meki sunđer i mali i delikatni dizajn olakšavaju čišćenje slavina, tuš kabina, umivaonika i toaleta. Ovaj komplet je idealan za čišćenje velikih prozora, tuševa, ogledala, solarnih panela i šoferšajbni automobila.
ID Oglasa: #160060688
Informacije
Za sve informacije i porudzbine- isključivo poruke, ne javljamo se na pozive!

Pošaljite poruku sa podacima:

  • Ime i prezime
  • ​Ulica i broj
  • ​Mesto i poštanski broj
  • ​Broj telefona

​SMS/Viber/WhatsApp na broj 0616027597, 0659344769

Moguće je lično preuzimanje u Borči, B. kosi i Žarkovu- najaviti minimum jedan dan ranije.

Rok isporuke 2-5 radnih dana.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.