slika
slika
slika
slika
1 od 4

Prenosivi Mini Brisko

1.290 dinFiksno

Niš
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopex online
Član od 29.03.2024.
Svi oglasi

Predstavljamo vam prenosivi mini mop, dizajniran da transformiše vaš način čišćenja i pruži vam ultimativnu fleksibilnost i efikasnost. Ovaj kompaktan alat za čišćenje je savršen za brzo i temeljno čišćenje u svim prostorima vašeg doma i vozila. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, mini mop je nezaobilazan alat u svakom domaćinstvu.

Karakteristike Proizvoda:
  • Višenamenska Upotreba:  Sa mogućnošću korišćenja vlažnih i suvih krpa, naš mini mop je idealan za čišćenje drvenih podova, auto stakala, kupatila, ogledala, radnih ploča i unutrašnjosti automobila.
  • Sunđer Krpa sa Mikrovlaknima:  Uključuje sunđer krpu napravljenu od visokokvalitetnih mikrovlakana koja efikasno hvataju prašinu, prljavštinu i masnoću, ostavljajući površine besprekorno čistim.
  • Lagani i Kompaktan Dizajn:  Zahvaljujući svom laganom i kompaktnom dizajnu, mini mop je lako prenosiv i idealan za čišćenje teško dostupnih i uskih prostora.
  • Ekološki Prihvatljiv:  Mop je dizajniran za višekratnu upotrebu, sa perivim krpicama koje smanjuju otpad i štite okolinu.
  • Podesiva Drška:  Drška mopa se može prilagoditi po visini, omogućavajući vam da čistite bez napora i bolova u leđima.
Zašto Odabrati Naš Mini Mop?
  1. Ekološki Prihvatljivost:  Podržite održivost koristeći proizvode koji smanjuju potrebu za jednokratnim sredstvima za čišćenje.
  2. Prenosivost:  Idealno rešenje za one koji često putuju ili imaju potrebu za brzim čišćenjem kako u domu, tako i van njega.
  3. Efikasnost:  Brzo čistite bez kompromisa u kvalitetu, bilo da se radi o suvom brisanju prašine ili vlažnom čišćenju upornih fleka.
  4. Svestranost:  Jedan alat za sve površine znači manje nereda u skladištenju i više prostora u vašem domu.
  5. Jednostavnost Korišćenja:  Lako rukovanje i brzo održavanje čine ovaj mop idealnim za svakodnevnu upotrebu.
Unapredite svoje Čišćenje

Bez obzira da li čistite nakon svakodnevnih aktivnosti, pripremate kuću za goste ili brinete o higijeni vašeg automobila, naš mop je pravo rešenje za vas. Nabavite svoj mop danas i doživite revoluciju u čišćenju koje će učiniti vaš dom sjajnim i besprekornim uz minimalan napor.

ID Oglasa: #165832877
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.