slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Vinsani Spray mop

2.000 din

Beograd
18
2
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

BACITE KANTU &POŽELITE DOBRODOŠLICU SPRAY MOPU - Brisanje često odaje utisak kao da gurate nešistoću okolo, umesto da je brišete. Sa ovim mikrofiber spray mopom, brže će te, efikasnije i lakše nego ikad, ukloniti nečistoće, masnoće i prljavštinu sa vaših podova.  

ZDRAVO ŽIVOTNO OKRUŽENJE - Ekološki mop je lagan i vrlo lak za upotrenu. Krpa od mikrofibera skuplja i podiže nečistoće i prljavštinu 5 puta svoje težine, pružajući vam čišćenje kao  ni jedno pre. Velika okretna glava stićiće  lako do toško dostupnih uglova, što čišćenje čini još pogodnijim.  

SVE VRSTE PODOVA - Vinsani spray mop ergonomski je dizajniran za čišćenje većine glatkih podova, za drvene podove, laminate, vinil, keramičke, betonske. . . Jedna krpa od mikrofibera čisti više prostorija površine približno 93 metara kvadratnih

KVALITET &DIMENZIJE - Sa krpom od mikrofibera - 100 % perivom u mašini i za više korišćenja, visinom od 127 cm, pruža vam 41 cm sa 14 cm površine za čišćenje. Kvalitet konstrukcije metalne cevi je čvrst, pouzdan i izdržljiv. Uključuje posudu savršene veličine koja vam omogućava duže čišćenje, dok u isto vreme mop ostaje male težine.

SAVRŠENO REŠENJE ZA ČIŠĆENJE - Odaberite najbolje rešenje za čišćenje prema svojim potrebama.   Ovaj mop sa integrisanim sprejem može čistiti samo sa hladnom vodom, ili sa bilo kojim sredstvom za čišćenje. Ekološko čišćenje sa limunom ili esencijalnim uljima u vodi, ili uz korišćenje najjačih hemikalija. 650 ml posuda za vodu (dimenzija 23x9 cm) oslobodiće finu maglu koja će čišćenje učiniti lakim i sa uživanjem!   [NAPOMENA: OVAJ PROIZVOD NIJE POGODAN ZA TOPLU/VRELU VODU]

  • Isporuka uključuje 1 x sa 2 krpe od mikrofibera

Bez potrebe za kantom
Čišćenje podova više nije nezgrapan posao zahvaljujući ugrađenoj posudi za tečnost koja jednim pritiskom prska tečnost gde god da je potrebno. U posudu možete po želji dodati koje god sredstvo želite: ekološke čistače (mešavina vode i soka od limuna ili vode i esencijalnih ulja)  ili hemikalije.

Krpe koje se mogu prati u veš mašini
Vinsani Mop uključuje krpe od mikrofibera koje se 100 % mogu prati u mašini i ponovo koristiti. Čiste i podiži nečistoće i prljavštine 5 puta svoje težine, što vam pruža jedinstveno iskustvo čišćenja

ID Oglasa: #161884079
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.