slika
1 od 1

VIŠENAMENSKO, sredstvo za čišćenje, L.O.C. Amway (1 litar)

1.600 dinFiksno

Beograd
24
2
pre 11 dana
Amway Distributer
Član od 13.04.2014.
Svi oglasi
L. O. C. Višenamensko, koncentrovano sredstvo ZA ČIŠĆENJE AMWAY je prvo biorazgradivo sredstvo za čišćenje kuće - bez napora uklanja prljavštine, nagomilanu prašinu i nečistoće na svim perivim površinama i ostavlja vaš dom blistavo čistim i mirisnim.

Sadrži Amwayevu BIOQUEST FORMULU™ -  tehnologiju koja se temelji na visoko aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora koji ne štete vašim rukama, okolini, bez fosfata, jakih kiselina ili hlora.

Razblažuje se sa vodom. Nije potrebno ispirati. Samo očistite i ostavite.

Poklon pri prvoj kupovini pumpa i raspršivač za doziranje!

Način primene:

  • Dodajte 30 ml L. O. C. Višenamenskog sredstva za čišćenje u 5 litara vode. Operite površine i osušite na odgovarajući način. Nije potrebno ispirati!
  • Za pranje manjih površina pomešajte 50 ml L. O. C višenamenskog sredstva za čišćenje sa 450 ml vode u AMWAY plastičnoj bočici sa raspršivačem. Naprskajte površine i obrišite suvom krpom. Nije potrebno ispirati.
  • Može se koristiti i za održavanje ruku higijenski čistima. Jednostavno koristite nerazređeni koncentrat, nakon toga, isperite ruke.
  • Više saveta za različite upotrebe ovog sredstva dobićete pri kupovini!
ID Oglasa: #165032581
Informacije

Slanje kurirskom sluzbom

LIČNO preuzimanje u Beogradu uz prethodni dogovor

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.