slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Unicorn rođendanski stolnjak za zabave 110x180cm

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Stolnjak s dezenom jednoroga je čaroban dodatak svakom stolu, koji će uneti dozu magije i čarolije u Vaš prostor. Ovaj stolnjak je izrađen od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i lagan za održavanje, što ga čini savršenim za svakodnevnu upotrebu ili posebne prilike. Na njemu se ističe živopisni dezen jednoroga.

Svaki detalj ovog stolnjaka pažljivo je osmišljen kako bi očarao i inspirisao, sa nežnim pastelnim bojama i delikatnim konturama jednoroga koji se protežu duž celog stolnjaka. Ovaj jedinstveni dizajn stvara atmosferu mašte i fantazije, čineći ga savršenim dodatkom za svečane večere, rođendane ili jednostavno za obogaćivanje svakodnevnih obroka.

Budući da jednorog simbolizuje snagu, lepotu i čaroliju, stolnjak s ovim dezenom nosi sa sobom pozitivnu energiju koja će oživeti svaku prostoriju i doneti osećaj čarobnog sveta u Vaš dom. Bilo da ga koristite kao komad dekoracije ili kao suptilan dodatak, stolnjak s dezenom ovog m itskog bića sigurno će privući poglede i izmamiti osmeh na lica svih gostiju.
 


Karakteristike:

  • Dimenzije: 110x180cm
  • Unosi dozu magije i čarolije u prostor
  • Izdržljiv je i lagan za održavanje
  • Idealan dodatak za rođendanske i tematske prilike
  • Savršen poklon za ljubitelje jednoroga
ID Oglasa: #165947045
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.