slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

SUDOPERA KOMPLET, Multifunkcionalna Sudopera za Kuhinju NOVO

16.190 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
834
33
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
 

Vrhunski komplet sudopere STIGAO I KOD NAS! Odlična cena, novo i nekorišćeno, jednostavna montaža i uputstvo za upotrebu samo Kod Fenix -a!

Sudopera koju svaka kuhinja MORA DA IMA!
Već danas možete naručiti jedan od modela u ponudi (za više informacija nazovite):

65x45cm - 16190din (Model 1); Slika 20

65x45cm - 22.490din (Model 2); Slika 1-19

80x45cm - 24.890din (Model 2 samo veći);



JOŠ 5 RAZLOGA ZAŠTO KUPITI OVU SUDOPERU:

1. Praktičnost i primena: Umivaonik, slavina na izvlačenje, slavina za čistu vodu, umivaonik u umivaoniku, korpa za odvod, mašina za pranje čaša, odvodni set, ugaoni ventil za toplu i hladnu vodu, cevi za toplu i hladnu vodu i još mnogo toga!

2. Moderna izrada: Sudopera je napravljena od nerđajućeg čelika, koji je otporan na rđu i lako se čisti. Dubina umivaonika je 200 mm, što je i više nego dovoljno za sve upotrebe. Može se postaviti više lonaca, tiganja, tanjira, viljuški, nižova i tako zadovoljiti i potrebe najveće porodice!

3. Četiri metode ugradnje:  Možete da izaberete metod ugradnje na binu, na sredini bine, ispod bine ili kroz rupe u skladu sa vašim potrebama dekoracije doma. Instalacija ispod pulta se lako čisti, a instalacija na pultu je lepa i elegantna. Pogodan je za razna mesta kao što su barovi, balkoni, trpezarijski stolovi i kuhinje. . .

4. Četiri režima pražnjenja vode:  Potpuno nova slavina na izvlačenje, svestrano čišćenje od 360°, dužina rastezanja od 30-50 cm, uključujući 3 režima ispuštanja vode, plus režim vodopada, velika površina za čišćenje, nežno i bez prskanja, lako da se nosite sa različitim scenama pranja, što značajno olakšava Vaš posao u kuhinji!

5. Vanvremenski dizajn:  Dijagonalne odvodne linije mogu brzo odvoditi vodu i sprečiti nakupljanje vode u sudoperi; zadebljani jastučići koji upijaju zvuk i zaštitni jastučići apsorbuju buku i vibracije kada je sudopera u upotrebi; prelivne rupe sprečavaju da se voda prelije na pult, što pomaže da pultovi budu suvi i uredni!

ŽELITE LI DA NARUČITE OVAJ PROIZVOD?

Radimo samo sa ozbiljnim narudžbinama, zato sigurno odlučite i javite kada paket stigne!

Vas Fenix je tu za sve  dodatne info !

Verovatno ste na internetu već videli ovaj gotovo perfektan proizvod; Svakako Vam ovde nudimo dodatan opis i video snimak, koji Vam možemo poslati na viber, oko praktične upotrebe ovog sudopernog kompleta. Ukoliko Vam je potrebno još informacija, a nema ih u donjem tekstu, slikama ili videu snimku, budite sigurni da dobijate kompletno uputsvo uz slavinu, a detaljnije info možete pronaći na internetu. Tu smo da Vam pružimo najnižu cenu i najbolju uslugu!  
ID Oglasa: #162558143
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.