slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Daska za serviranje hrane

2.900 dinFiksno

Niš
Novo
44
1
pre 13 dana
VOLIM TE IGRAČKE
Član od 01.12.2023.
Svi oglasi

Daske za serviranje hrane

 

 

Savršeni drveni aksesoari za Vaš dom, ugostiteljski objekat, firmu, vikendicu. . . .

Budite uvek svoji u svemu!

 

Daska za serviranje hrane D6

Dimenzije 48,5x15,5x1,8cm

Cena 2900 dinara

 

   Uživajte u hrani na potpuno novi način uz naše drvene daske za serviranje. Naše daske su savršene za sve prilike, od dnevnih obroka do svečanih večera.

Prednosti:

  • Prirodan izgled i osećaj:  Naše daske su napravljene od visokokvalitetnog hrastovog drveta koje će dati vašem jelu prirodnu eleganciju. Hranu na njima ćete doživeti kao da ste u prirodi.
  • Izdržljive i lako se održavaju:  Naše daske su čvrste i izdržljive, pa će trajati godinama. Takođe su veoma jednostavne za održavanje, samo ih obrišite vlažnom krpom.
  • Praktične i svestrane:  Naše daske su savršene za serviranje raznih jela, od mesa i ribe do sireva i povrća. Takođe se mogu koristiti za rezanje i pripremu hrane.

Naručite svoju danas i stvorite nezaboravne trenutke sa svojim najmilijima!

Dodatne informacije:

  • Veličina i oblik:  Naše daske su dostupne u različitim veličinama i oblicima, tako da možete pronaći savršenu za svoje potrebe.
  • Boja:  Naše daske su dostupne u prirodnim bojama drveta, Završni premaz je sertifikovano prirodno ulje predvidjeno za drveno posudje koje je u kontaktu sa hranom. .
  • Cena:  Naše daske su dostupne po pristupačnim cenama.
ID Oglasa: #162740994
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.