slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Foto tapete

900 din

Beograd | Voždovac
Novo
384
12
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dusan
Član od 31.03.2012.
Svi oglasi

Ulepšajte ambijent u kome provodite vreme! Unesite nove boje u Vaše okruženje! Foto tapete su ukrasni detalj koji će u potpunosti promeniti izgled Vašeg ambijenta bilo da je to Vaša dnevna soba, spavaća soba, dečija soba, kuhinja ili radna prostorija.

Eko solventne boje kojima štampamo foto tapete su atestirane od strane svetske zdravstvene organizacije, što ističu i proizvodjači mašina na kojima ih štampamo, što je jako bitno. To Vam garantuje da boje odnostno tapete koje Vam mu odštampamo, nisu štetne po zdravlje, pa ih komotno možete staviti u spavaću ili dečiju sobu ili prostor u kome provodite puno vremena.

Oslikavanje vašeg enterijera odnosno štampu tapeta radimo po Vašoj narudžbi na izvanrednom ploteru Mimaki CJV30 i Epson Surecolor. . Format-dimenzija štamanih tapeta je neograničena.

Materijale na kojima štampamo tapete biramo u zavisnosti od Vašeg ukusa i to:

  • Papirne foto tapete
  • Plastificirane tapete – otporne na vodu i lake za održavanje.

Možemo Vam odštampati bilo koju sliku koju nam dostavite. Pomoć pri odabiru motiva ili dizajn tapeta će Vam uraditi naši dizajneri, gratis.

 

Ukoliko Vam odabir foto tapeta predstavlja problem i teško Vam je da se odlučite za idealan motiv koji će se uklopiti uz Vaš ambijent, pogledajte našu raznovrsnu galeriju HD (high definition) slika, ultra visoke rezolucije sa bogatom kategorizacijom motiva:

 

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU:  
www.3dfototapete. rs

 

 

 

 

ID Oglasa: #159469242
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.