slika
slika
slika
1 od 3

Otirač za sobu

1.199 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
865
23
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Magični upijajući otirač,

Nakon nebrojano mnogo testova, niko nije uspeo da zakorači na ovaj otirač, a potom prljavštinu unese u prostoriju.

Neverovatna moć upijanja – Ovaj magični otirač je napravljen od 60% pamuka i 40% tkanine od mikrovlakana, što mu daje apsolutnu moć upijanja i garanciju da će upiti svu prljavštinu sa obuće.

Neklizajući materijal – Poleđina ovog otirača je napravljena od biorazgradive gume, koja će se postarati da otirač ostane tamo gde ste ga ostavili, bez imalo klizanja.

Jednostavno se čisti – Iako otirač može delovati zabrinjavajuće prljavo nakon nekoliko korišćenja, dovoljno je isprati ga vodom. Ispustiće svu prljavštinu i biti spreman za narednu upotrebu!

Savršene dimenzije – Dimenzije ovog otirača su 46 cm x 60 cm, što znači da je tačno one veličine koja će se uklopiti u prostor ispred bilo kojih ulaznih vrata.

Koliko god vaša obuća bila prljava, dovoljan je jedan korak kroz magični upijajući otirač i moći ćete bez brige da uđete u vaš dom.

BEZ TRAGOVA – Za razliku od običnih otirača koji obave posao polovično, ovaj magični otirač garantuje da kada jednom ugazite u njega, za vama neće biti nikakvih tragova!

VISOKA EFIKASNOST – Napravljen je od posebno kvalitetnog pamuka u kombinaciji sa tkaninom od mikrovalakana kako bi osigurao maksimalnu moć upijanja.

DISKRETAN DIZAJN – Minimalistički jednobojan dizajn će se sa lakoćom uklopiti u svako okruženje, pritom izgledajući elegantnije u odnosu na obične otirače.

Kišni i snežni dani nas ostave sa puno više blata po ulicama nego što bismo voleli, a samim tim i naša obuća strada. Koliko god brisali noge, tradicionalni otirači ne mogu skupiti svu prljavštinu. Kako ne biste brisali pod i usisavali kad god uđete u svoj dom u prljavoj obući, jednostavno zakoračite na magični upijajući otirač i vaša obuća će biti čista.
Proizvod nije dostupan u prodavnicama!
Tehničke specifikacije:
Materijal:  Pamuk, poliester, guma
Dimenzije:  46 cm x 60 cm
Debljina:  17 mm
Boja:  Smeđa

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !
Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467
Ukoliko želite nešto da poručite:                
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.  
-Ili SMS porukom na 063/1768350
________________________________________

Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu ♡PEDJA SHOP♡
ID Oglasa: #109948743
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.