slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vintidž tepih za orijentalno uređenje doma 120x200 cm

5.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
967
19
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Uredite svoj dom, dnevni boravak, spavaću sobu  ili hodnik/predsoblje, sa fantastičnim tepihom koji će svakoga ostaviti bez daha! Dodajte notu starinskog šika u Vaš dnevni boravak sa Vintidž tepihom.

Svoj, jedinstveni orijentalni, retro stil, sigurno će napraviti razliku u prostorijama u kojima boravite predstavljajući važnu kulturnu vrijednost koja se neguje vekovima unazad. Ćilimi ravnog tkanja, su veoma jednostavni za održavanje. Lako se mogu oprati, usisati ili otresti.
Tepih će biti savršen izbor za manje spavaće sobe, dnevne sobe, hodnike ili pravougaona predsoblja. U prostor ispred nameštaja u dnevnom boravku ušuškajte ovaj luksuzan model tepiha i oživite eleganciju nekadašnjih dana.  
Za svakodnevni boravak u Vašem domu nije Vam potrebno mnogo. .. Naprotiv, sitnicama možete napraviti potpuno drugačiju atmosferu. Unesite tepih orijentalnog stila u Vaš dom, malo cveća, knjiga i dekoracije i isti će biti za istinsko uživanje, svakoga dana!


 

Karakteristike:  

  • Vintidž ćilim za uređenje doma
  • Za sve ljubitelje orijentalnog stila i starinskog šika
  • Mek i prijatan na dodir
  • Jednostavan za čišćenje i održavanje
  • Očaravajući dodatak za Vaš dnevni boravak
  • Dostupan dezen kao sa slika
  • Dimenzije: 120cm x 200cm
ID Oglasa: #155602203
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.