slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

3D modla za kolače Tyrannosaurus Rex, 14x9 cm

600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
36
5
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Isporuka uključuje 1 modlu.

 

  • Materijal  dinosaurus modle: Dino the dinosaur modla napravljena je od materijala bezbednog za hranu, sigurnog i zdravog za upotrebu, otpornog na visoku temperaturu. lako se čisti, ne deformiše se lako, izdržljiv je, gladak i sjajan u obliku. Dostupan je u obliku   Tyrannosaurus.
  • 2-delni dizajn: ova modla za kolače ima 2 dela, sekač za kolače i pečat. Lako prolazi kroz testo i ostavlja odlik dinosaurusa. Na poleđini pečata modle nalazi se praktična ručka i 3D šablon skeleta koji mu daje izgled praistorijskih fosila. Može se prati u mašini za sudove, ali preporučujemo ručno pranje i sušenje na vazduhu.
  • Različita primena: pogodno za različite prilike - možete seći voće i povrće, kolačiće, sendviče, palačinke, šunku, kačkavalj itd. Pogodno za svaku priliku kao šro su rođendani, Božić, proslave za rođenje bebe i zabave, čineći svaki obrok interesantnim
  • Neka hrana bude zabavna: sa ovom prelepom modlom, možete napraviti kreativne obroke voća i povrća. Dekorisati svoju hranu i učiniti da izgleda ukusnije, kako bi ohrabrili decu da probaju nove ukuse.  
  • Lako i bezbedno za upotrebu: gornji deo štiti vaše ruke od oštrih ivica, koje lako seku hranu. Modlu mogu lako koristiti i deca i odrasli. Pritisnite je na željenu debljinu testa. Nakon sečenja modlom, možete pritisnuti pečatom na kolačić, kako bi ste urezali šaru skeleta. Da ispunite skelet, sipajte glazuru i ostavite da se osuši.  
ID Oglasa: #161883345
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.