slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Silikonski kalup za jaja

1.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predstavljamo vam revolucionaran proizvod za pripremu kuvanih jaja – silikonski kalup za jaja! Zahvaljujući ovom praktičnom setu, možete zaboraviti na guljenje ljuske jaja i uživati u savršeno kuvanom jajetu bez ikakvih poteškoća.

Otporni na toplotu, ovi silikonski kalupi ravnomerno prenose toplotu u unutrašnjost, tako da ćete uvek dobiti savršeno kuvano jaje bez obzira na način na koji ga spremate. Osim toga, čašice su potpuno otporne na temperaturu ključanja vode i neće se deformisati ni nakon dugotrajne upotrebe.

Održavanje ovih čašica je jednostavno i praktično. Možete ih lako oprati ručno deterdžentom i vodom ili jednostavno staviti u mašinu za pranje sudova. Tako ćete uvek imati čiste i spremne za korišćenje.

Karakteristike:
  • Materijal: Visokokvalitetni silikon
  • Dimenzije: 5,5 x 6,5 cm
  • Boja: Providna
  • Broj čašica u setu: 6
  • Otpornost na temperaturu: Otporni na temperaturu ključanja vode
  • Održavanje: Može se prati ručno ili u mašini za pranje sudova
  • Dodatne karakteristike: Nelepljiva unutrašnjost za lakše izbacivanje jaja, idealan za pripremu kuvanih jaja bez ljuske, pogodan za kreativno dodavanje začina i sastojaka jajima pre kuvanja

Kalupi su dizajnirani da vam olakšaju pripremu jaja. Samo razbijete jaje u čašicu i stavite je da se kuva. Nakon samo nekoliko minuta, vaše jaje će biti savršeno kuvano i spremno za konzumiranje. Zahvaljujući nelepljivoj unutrašnjosti, jaje će se lako izvaditi iz kalupa i biti spremno za serviranje.

Možete biti kreativni i dodavati razne začine i sastojke vašem jajetu pre kuvanja, tako da možete uživati u neverovatnom ukusu kuvanog jajeta. Kalupi su takođe idealni za pripremu više jaja istovremeno, tako da možete uštedeti vreme i pripremiti ukusan doručak za celu porodicu ili prijatelje.

Ukratko, silikonski kalup za jaja je neizostavan dodatak za sve ljubitelje kuvanih jaja koji žele da uštede vreme i olakšaju pripremu ovog ukusnog jela. Ne samo da će vam omogućiti da pripremite savršeno kuvano jaje bez ljuske, već će vam takođe omogućiti da budete kreativni u kuhinji i eksperimentišete sa različitim začinima i sastojcima. Nabavite svoj set danas i uživajte u savršeno pripremljenim jajima!

ID Oglasa: #165868629
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.