slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Bakrena orijentalna ukrasna činija 40cm

3.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
154
4
pre 9 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Mia Oriental Round Tray Bowl Made of Metal 40 cm Copper Oriental Decorative Bowl with High Rim Moroccan Serving Tray Round Oriental Silver Decoration on the Set Table

 

O ovoj stavci
Ove marokanske ukrasne činije su bakarne boje, ukrašene tehnikom čekićem, a veoma su popularne i kao činija za voće, ukrasni poslužavnik, tanjir za sveće, činija za pecivo, činija za serviranje ili kao bakarni poslužavnik za lebdeće sveće ili latice ruže.
Oblik ove indijske bakarne činije je okrugao, ukrasi su orijentalni marokanski i savršeno se uklapaju kao ukras za kreativne ideje dekoracije, kao tanjir za serviranje, činija za sveće, bakarni poslužavnik za slatkiše ili kao poklon.
Veličina: prečnik 40 cm, ivica visoka 5 cm, materijal: gvožđe, boja: bakar
Ovde ćete naći veliki izbor arapskih činija i posuđa, jednostavnog, kovanog ili ukrašenog indijskim ili marokanskim motivima, od metala, aluminijuma ili mesinga, okruglog, ovalnog ili pravougaonog, za kuhinju, dnevni boravak ili za uslugu vašeg ugostiteljstvo, mala, srednja ili velika. U svim pravcima dizajna kao što su industrijski, vintage, retro, ​​seoska kuća, kolonijalni stil, shabbi chic, barok, antik ili moderan.
Predmeti koje nudimo su originalne, orijentalne rukotvorine. Ručno rađeno, bez masovne proizvodnje, brend: Marrakesh Orient &Mediterran Interior

ID Oglasa: #148558625
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.