slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LASER za zurke LASER za diskoteke kafice igraonice -NOVO

2.899 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
63
2
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Marko Jevremovic
Član od 27.02.2014.
kp izlog

Najjeftinije na KP! !
Za licno preuzimanje, molim vas da se javite dan ranije zbog dogovora.
Jer radim i moram da ponesem robu.

NOV

 

 

Ово мини сценско осветљење је дизајнирано за унутрашњу употребу, бриљантне шарене светлосне зраке, учиниће вашу собу магичном и дивном.  Погодно за кућну забаву, диско, плесну салу, КТВ, бар, бину, хотел, ноћни клуб, гозбу, игралиште итд.

  Карактеристике: Шарени светлосни снопови, учиниће вашу собу магичном и дивном. Савршен дизајн, компактан и лаган, једноставан за употребу. Звук је активан и у аутоматском режиму, црвено и зелено и свирајте аутоматски или свирајте уз музички ритам. Са уграђеним вентилатором за одвођење топлоте. Са стативом, погодно за постављање било где. Погодно за дискотеку, плесну салу, КТВ, бар, бину, хотел, забаву, ноћни клуб, гозбу, игралиште итд.   Спецификације: Материјал: Алуминијум  Радни напон: АЦ 100-240В / 50-60Хз  Излазни напон: ДЦ5.0В 2А  Називна снага: 10В Ласерски генератор: таласна дужина 532 нм (зелено), таласна дужина 650 нм (црвена) Тип контроле: Аутоматски / Звук активиран / Даљински управљач  Дужина кабла за напајање: 1 метар Димензије: 180*145*67мм Тежина: 650 г Ласерска светла Удаљеност снимања: до 39,37 ин     Белешка:   1. Молимо вас да подсетите да не гледајте директно у ласерски отвор да бисте избегли повреду очију. 2. Немојте укључивати и искључивати често и не заборавите да искључите на 30 минута након 2 сата употребе. 3. Ова јединица је дизајнирана само за унутрашњу употребу и требало би да буде заштићена од воде, влаге и тресања.   Листа пакета:   1 * Мини ласерско светло за позорницу 1 * адаптер за напајање  1 * даљински управљач (батерија није укључена)    

*** KAKO DA PORUČITE BILO KOJI PROIZVOD?   ***

Pošaljite nam poruku na KP ili na br. telefona 0603730501 sa sledećim podatcima:  
         (Dostupni smo i na mrežama poput VIBER,      WHATS UP,  )                                   

  1. Koji predmet želite
  2. Ime i Prezime
  3. Adresa
  4. Broj telefona (Broj na koji ćete biti obavešteni o isporuci paketa)


POGLEDAJTE MOJE OSTALE OGLASE! ! ! ! !  

-SALJEM POSTEXPRESSOM
-PREUZIMANJE NA ADRESI ILI BANJICI
-AKO IDEM DO GRADA MOZE PO DOGOVORU
-MOGUCNOST UPLATE NA RACUN PRE SLANJA

ID Oglasa: #159015016
Informacije




ISKORISTITE PREDNOSTI :





 Uplate na tekući račun -  e - bankom, ( troškovi poštarine su niži , nema naknade za transfer otkupnog iznosa – otkupnine )

• Poštarinu plaćate prilikom preuzimanja

• Isporuka postexpress

Količina koju uplatite biće Vam isporučena

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.