slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

RGB lopta kugla na baterije - idealna dekoracija - 20cm

1.780 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
2
pre 9 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad online
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

LED osvetljenje bazena Solarna lampa za spoljašnju upotrebu IPKS6 vodootporna solarna loptica RGB solarna baštenska lampa koja menja boju sa daljinskim upravljačem za unutrašnju, baštu, bazen, zabavu (20 cm)


Ušteda energije i izdržljiva: ova plutajuća LED loptasta lampa skladišti sunčevu energiju na sunčevoj svetlosti i sija u mraku. Solarni panel skriven u kugli pretvara energiju iz direktne sunčeve svetlosti bez generisanja struje. Radi do 8 sati nakon potpunog punjenja na direktnoj sunčevoj svetlosti.
Višebojno solarno svetlo za bazen: možete podesiti boju i osvetljenost preko daljinskog upravljača u zavisnosti od vašeg raspoloženja i atmosfere. Naše plutajuće svetleće kugle za bazen daju bazenu romantičan sjaj i miran ambijent noću. Svetlost je meka i hladna i zrači prelepim svetlim bojama. Uz osvetljenje bazena, osećaćete se opušteno nakon napornog dana na poslu
Visokokvalitetni materijali: solarno svetlo je napravljeno od debelog i visokokvalitetnog PVC materijala, koji je izdržljiv. Spoljno svetlo može lako da pluta u bazenu, može se koristiti i kao dekoracija bašte. Savršeno za sve tematske zabave, bašte, dvorišta, osvetljavanje vašeg puta i ulepšavanje praznične atmosfere, posebno za Božić i Novu godinu.
IPKS6 vodootporan i otporan na vremenske prilike: Naša solarna baštenska lampa usvaja IPKS6 tehnologiju, potpuno vodootporna i otporna na prašinu. Potpuna primena kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Posle mnogih eksperimenata, ova spoljna solarna svetla mogu da izdrže jaku kišu i vetar.
Strogo ćemo proveriti svaki set loptica za spoljno svetlo. Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija, kontaktirajte nas. Naša služba za korisnike će vam dati zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata. Naručite odmah da biste odmah poboljšali svoj život.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 16

 

ID Oglasa: #165607996
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.