slika
slika
slika
1 od 3

Ruža sa LED diodama ruža u staklenom zvonu/ruža u staklu

1.190 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
286
4
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Ana 0612361954
Član od 01.11.2021.

Ruža sa LED diodama u staklenom zvonu/ ruža u staklu 

Ruža u staklenom zvonu

 

Večna ruža u stalnom zvonu 

Заувек ружа: овај цвет црвене руже никада неће увенути и умријети. Цвет вечне руже је савршен и беспрекоран. То су атрактивни и импресионирани поклони за жене да покажу вашу љубав. захвалност, поштовање, благослов, бригу, пријатељство итд.
Идеје за романтичне руже: купола од стаклене руже је романтичан поклон изненађења за жене које су важне у вашем животу на романтични Дан заљубљених, Дан мајки, венчање, годишњице, рођендан, веридбу, Нову годину или било коју другу посебну прилику. усрећите је и створите много романтичара.
Вештачки цвет руже: Руже од црвене фолије су прецизно ручно израђене од стране вештих занатлија. Шарени ЛЕД диода даје Златној ружи још сањивији и блиставији сјај. Прикажите га кроз провидну стаклену куполу. Ово је дефинитивно поклон који може дирнути девојчино срце.
ЛЕД ружа: Ружа у стакленој куполи је умотана око ЛЕД диоде, напаја се помоћу 3 ААА снаге (нису укључене), ЛЕД траке, јарко шарено осветљење и топло светло. ЛЕД ружа се може користити дању и ноћу за декорацију кућне собе или креирање романтична атмосфера. Осим тога, веома је погодан за кућну декорацију стола, уредски аранжман, декорацију венчања.
❤Паковање за поклон кутије: Сачувана ружа у стакленој куполи долази са прелепом амбалажом Поклон кутија, тако да можете директно давати без трошења времена на пакет. Одличан романтични поклон за цвет руже поклон за Дан заљубљених, поклон за Дан мајки, рођендански поклон и венчање поклон за љубавнике и пријатеље. -

ID Oglasa: #162728115
Informacije

Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na    061 2361954 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.