slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ukrasni Tanji 33cm com-four

1.290 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 3 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
com-four® 4X Sparkling underplates - Reusable Saucers as Table Decorations - Decorative Plates for Weddings, Family Celebrations or Christmas - Ø 33 cm

 

Materijal Plastika
Brend com-four
Boja Srebrna / Glitter
Posebna karakteristika Izdržljiv, za višekratnu upotrebu
Occasion Vedding
O ovoj stavci
DEKORATIVNI TANJIRI: Tanjiri u svetlucavim bojama sa širokim obodom izgledaju predivno stilski i predstavljaju prelepu dekoraciju stola za savršenu večeru!
SVESTRANO: Tanjiri za višekratnu upotrebu mogu se koristiti kao ukrasi za sto ili kao poklon tanjiri!
ROBUSNI MATERIJAL: Dekorativne ploče su napravljene od stabilne, izdržljive plastike koja se lako održava i lako se čisti ručno!
IDEJA ZA POKLON: Prelepi tanjiri su odličan rođendanski ili božićni poklon za porodicu i prijatelje i pravi pogled na svaki sto!
OBIM ISPORUKE: 4k donje ploče // Dimenzije: 33 k 1,5 cm (Ø k visina) // Materijal: plastika // Boja: srebrna, svetlucava // Ne može se prati u mašini za sudove

 

 

 

 

ID Oglasa: #148861385
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.