Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Uređenje kuće > Ukrasne stvari

slika
1 od 1

Velika šolja Fizika NEMA NA STANJU

1.199 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
177
7
pre 6 dana
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов
Član od 01.08.2017.
Svi oglasi
Šolja Fizika

Šolja sa  hijeroglifima tj. formulama, podsećaju me na davna vremena kada sam ih shvatao ali se oduvek pitao šta će mi to u životu. Danas, posle toliko svetlosnih godina, ova me šolja podseća koliko sam nekada bio inteligentan, mlad, slobodan i lep… uh, dođe mi da je razbijem od zid, sad i odmah.
Dogurao sam ja dalje od osnovne škole, ali zgleda da od svih operacija, varijacija i fizičkih spekulacija, koristim samo sabiranje i oduzimanje. Tu može da se provuče i množenje i naravno delenje uz jednu malu spravu zvanu digitron.
Vazda je to bio problem, nekako mi je lakše bilo gledati ono što nisam mogao bubati, nego bubati ono što nisam mogao gledati. Pa eto i ostvarih i tu želju. Napraviše mi šolju u koju mogu buljuti i diviti se svojim nekadašnjim dostignućima.

Karakteristike:
Šolja je od keramike,
Dimenzija 13x11cm.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Уколико желите да купите предмет
довољно је да оставите своје податке,
име презиме, адресу и телефон,
и ми ћемо вам послати постекспресом
а ви ћете их платити приликом преузимања.
 
Постоји могућност да предмет платите пре слања
и у том случају можемо послaти постекспресом.  

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ID Oglasa: #68656678
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.