slika
slika
slika
1 od 3

Multifunkcionalni stalak za sušenje posuđa

3.200 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
1
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kosta Mitic
Član od 13.07.2020.
Svi oglasi
 

Multifunkcionalni stalak za sušenje posuđa dimenzija 83 x 49 x 35,5

 

Stalak za sušenje posuđa iznad sudopera će održavati sve posuđe i šolje urednim I suvim. Stalak za sušenje posuđa može da skladišti pribor različitih veličina, uključujući činiju, tanjir, nož, viljušku, peškire za suđe i tako dalje. Samo jedan organizator iznad sudopera u vašoj kuhinji će uštedeti prostor i učiniti vašu neurednu kuhinju čistom i urednom za kratko vreme.

Dužina podesiva, odgovara 99% sudopera:
Slobodno modifikujte širinu police (25,6” -33,5” ) kako bi odgovarala različitim sudoperama.
Visina slavine treba da bude ≤ 41 cm, visina između dna ormarića i radne površine treba da bude ≥ 71 cm.
Pažljivo izmerite 3 numeričke vrednosti: širinu vašeg sudopera, visinu slavine i visinu između dna ormarića i vrha radne površine pre kupovine. Dodajte u korpu odmah, tada ćete imati savršen podesivi stalak za sušenje posuđa iznad sudopere.
Jednostavna montaža:
Stalak za sušenje posuđa je opremljen šestougaonim ključem i ključem, nije potreban dodatni alat, lako se sklapa. Pružamo detaljna uputstva o sastavljanju police za sudove.
Materijal visokog kvaliteta: Napravljen od izdržljivog nerđajućeg čelika 201 i glatkog materijala. Protivklizna usisna čaša na dnu radi stabilnosti pojačanja. Visokokvalitetan i čvrst stalak za sušenje posuđa u kuhinji, zadovoljiće različite potrebe svake porodice.
 Komplet uključuje: stalak za činije, stalak za posuđe (držač za tanjire), držač za deterdžent (potrepštine za čišćenje), držač noža, držač pribora za jelo (srebrnina, kašika), držač daske za sečenje (poklopac lonca, daska za sečenje), 10 pribora Kuke, držač za čaše.  
ID Oglasa: #165934276
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.