slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sklopive prenosive vešalice za putovanja set 3 komada

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
39
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Upoznajte naš novi proizvod – sklopive prenosive vešalice za putovanja set 3 komada! Ove vešalice su savršene za sve koji su često na putu ili koji žele organizovati svoju odeću kod kuće na jednostavan i praktičan način.

Sa trostrukim presavijanjem, ove vešalice mogu uštedeti do 80% prostora vašeg prtljaga u poređenju sa običnim vešalicama. To znači da ih možete lako smestiti u mali džep ranca ili torbe za putovanje i poneti ih bilo gde. Osim toga, mogu se presaviti do pola za odeću za bebe ili rasklopiti do kraja za odeću za odrasle.

Fiksirana dvostruka zakovnica na ovim vešalicama sprečava labavljenje i omogućava fleksibilnu rotaciju. Dizajn je napravljen da sprečava klizanje odeće. Sklopive prenosive vešalice za putovanja izrađene su od 100% novog i eko PP materijala, što znači da neće oštetiti vašu odeću.

Ove vešalice se mogu koristiti za odeću odraslih kada su sva raširena, dok se za odeću za bebe koristi kada su rasklopljene. Sa 3 sklopiva dizajna, mogu se prilagoditi vašim potrebama i koristiti bilo gdje, bilo da ste na poslovnom putu ili kod kuće. Ove vešalice su lagan i prenosiv dizajn, što ih čini savršenim za putovanja, kampovanje na otvorenom i kućnu upotrebu.

Veličina:
rasklopljena- 42 x 18cm
sklopljena- 13 x 7.5cm

Paket sadrži:
3 x vešalice za putovanja

Savršeno organizovana odeća, lako za korištenje i lako za skladištenje – sve to možete dobiti sa našim novim setom sklopivih prenosivih vešalica za putovanja. Naručite svoj set danas i uživajte u praktičnosti i funkcionalnosti našeg proizvoda!

ID Oglasa: #153253170
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.