slika
slika
slika
1 od 3

Stalak za odecu

1.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
204
5
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
Stalak za odecu
 Civiluk za odecu
 Prenosivi stalak
Vesalica za odecu

Uredite svoj kutak pomoću elegantnog štendera, organizujte svoju odecu i obuću na Vama najpristupačniji način.   

Pokretni štender/stalak trouglastog dizajna napravljen od visokokvalitetnih metalnih šipki što ga čini veoma čvrsim, stabilnim i izdržljivim.  
Jedostavno je, postavite gde Vama odgovara, i okačite Vaše košulje, jakne i ostalu odeću. Rasteretite ormare, složite odeću, a najbolje od svega je to što možete odmah nakon peglanja da okačite garderobu na vešalicu.     

Prilagodiće se bilo kojoj prostoriji kao što je spavaća soba, hodnik, garderober, kancelarija. Uštedite svoj prostor za odlaganje odeće, pa sad ispod omiljene haljine možete odložiti i cipele.  
Takođe, veoma je praktična - ima točkiće pa samim tim lako ga možete premeštati sa jednog kraja sobe na drugi ako Vam ne odgovara prvobitno mesto.  

Karakteristike:  
Materijal: Metal + ABS + Netkana tkanina

Pokretni i višenamenski stalak za odećuLagan, čvrst, izdržljiv i moderan dizajn
Savršeno rešenje za skladištenje garderobe
Sadrži 4 točkića radi lakšeg  pomeranje, sa mogućnošću fiksiranjaIdealan za spavaću sobu, hodnik, garderober, prodavnice odeće. . .   

Dostupan u beloj i crnoj boji
Navedite koju boju porucujete 

Dimenzije: 55cm x 42cm x (158)160cm

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #145384132
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.