slika
slika
1 od 2

Zidni čiviluk Bienwood BIE-7074

1.100 din

Kragujevac
Novo
176
5
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Garden trade online
Član od 23.09.2013.
kp izlog

Zidni čiviluk Bienwood BIE-7074 je zgodan zidni čiviluk sa četiri duple kukice za kačenje kaputa, jakni, kišobrana, šešira i sličnog. Čiviluk zauzima malo proostora, pa je idealan dodatak za predsoblje bez obzira na veličinu prostorije. Zidni čiviluk Bienwood BIE7074 je izrađen od prirodnog drveta, sa metalnim kukicama. Vešalica je svetle, prirodne boje drveta, dok su kukice crne boje, pa je ovaj komad i dekorativan pošto osvežava prostor. Širina čiviluka iznosi 59cm, visina 5cm, a dubina 4cm.

  • materijal: drvo
  • dimenzije (ŠxVxD): 59x5x4cm
  • boja: prirodna boja drveta, crna
  • sa 4x2 vešalice
ID Oglasa: #149019031
Informacije

Garden Trade je registrovana internet prodaja. Svi proizvodi su novi, originalni u fabričkom pakovanju. Celokupnu ponudu možete pogledati klikom na KP izlog. Za najbolju komunikaciju pošaljite poruku sa oglasom koji Vas zanima. Proizvode šaljemo putem Aks, DeExpres i Bex službi. Garancija za tehničke uređaje je od 2 do 3 godine zavisno od proizvođača

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.