slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Električni motorić za pomeranje zavesa

4.700 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
183
5
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je samo namontiran i jednom korišćen. Bez ogrebotina i bilokakvih oštećenja. Potpuno ispravan.   Dolazi u originalnoj kutiji sa svim pratećim stvarima.  

 

Instalirajte za 30 sekundi - Učinite svoje zavese pametnim za nekoliko sekundi bez ikakvih šrafova, navrtki ili vijaka. (Da biste koristili U šinu, potrebno je da zadovolji: širina trake zavese > 12,5 mm; visina > 6 mm; 8 mm ≥ rastojanje između donje dve strane ≥ 6 mm; pogledajte sliku 2)

Više opcija kontrole - Koristite našu iOS ili Android aplikaciju da otvorite ili zatvorite zavese na dohvat ruke. Ili koristite Touch &Go i samo ih malo povucite da kontrolišu. Takođe možete da proveravate i kontrolišete daljinski putem aplikacije kako biste sprečili krađu kod kuće kada putujete. (Bluetooth opseg: 262 stope, kada koristite SvitchBot Hub Plus/Mini možete kontrolisati daljinski)

Pomaže vam da živite zdravije - Podesite tajmere za zatvaranje zavesa noću ili otvaranje rano pomoću našeg ugrađenog senzora svetlosti kako biste bolje spavali i budili se prirodno na suncu. Čak može pomoći u uštedi energije smanjenjem potrebe za klimatizacijom i grejanjem.

Još bolje sa pametnim pomoćnicima – koristite sa SvitchBot Hub 2/Mini, a SvitchBot Curtain može biti kompatibilan sa Amazon Aleka, Google Assistant, Siri, IFTTT i drugima za još veću automatizaciju kuće. Samo recite „ Aleka/Ok Google/Hej Siri, pusti sunčevu svetlost“ da otvorite zavese.

Mala, ali moćna - SvitchBot zavesa može da pomeri težinu zavese između 5 kg (11 lbs), do 8 kg (17 lbs) i naplaćuje se kada se koristi sa SvitchBot solarnim panelom (prodaje se zasebno).

k8

ID Oglasa: #152625540
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.