slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Gardinia venecijaner, aluminijum, bela, 120x240 cm

4.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
39
1
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Jedan na stanju

 

  • Moderni alumunijumski venecijaner sa trakama u odgovarajućoj boji, za sve uobičajene prozore, idealan za kancelarije, dnevne ili radne sobe, prozirna i neprozirna privatnost i zaštita od sunca, montaža na plafon i zid, nije pogodna za kose plafone
  • Individualno podesiva: Fleksibilno, bezstepeno podešavanje i postavljanje dužine venecijanera putem užeta koje se vuče, regulacija ulaska svetlosti zahvaljujući okretnoj šipki za otvaranje i zatvaranje lajsni, rad na desnoj strani 
  • Montaža na plafon i zid: Lako postavljanje na zid ili plafon sa dovoljnim rastojanjem od gornjeg prozorskog krila, materijal za pričvršćivanje uključen. Moguća ugradnja bez bušenja sa držačem za prozorsko krilo (dostupno posebno-mi nemamo na stanju)
  • Dekoracija prozora: aluminijumski venecijaniri podesive dužine sa lajsnama širine 2,5 cm, nisu potpuno zatamnjene, vrh: zakrivljen ka unutra za zaštitu od sunčevog zračenja i toplote, lajsne se mogu čistiti vlažnom krpom
  • Isporuka uključuje: 1 x GARDINIAaluminijumski venecijaner, plafonska ili zidna montaža, uključeni delovi za montažu, bela, širina: 120 cm, čelična gornja šina: 25 x 25 cm

Za optimalnu privatnost, zaštitu od svetlosti i odsjaja

 

Sa podesivim lajsnama aluminijumskih venecijanera GARDINIA, možete fleksibilno, po želji, regulisati ulazak svetlosti. Vama nude optimalan pogled bez spoljašnjeg uvida. Venecijaneri su posebno popularni na radnim mestima sa ekranima - ovo vam omogućava da radite neometano i istovremeno uživate u pogledu. Ali elegantni venecijaneri se jednako koriste i u dnevnim i spavaćim sobama. Oni su neprozirni, ali i providni, tako da nisu pogodni za potpuno zamračivanje.

GARDINIA aluminijumski venecijaneri dostupni su dimenziji 120x240 cm i beloj boji. Lako se mogu montirati na plafon ili zid i kontinuirano podešavati pomoću kabla. Lajsne se lako otvaraju i zatvaraju pomoću okretne šipke.

 

  • Optimalna zaštita od svetlosti, privatnosti i odsjaja
  • Beskonačno promenljivo podešavanje pomoću kabla
  • Fleksibilna regulacija ulaska svetlosti
  • Laka montaža na zid i plafon
  • Idealne za kancelariju, dnevnu, radnu ili spavaću sobu  

 
Pravilno izmerite
Pre naručivanja, uverite se da ste pravilno izmerili dimenzije. Za ovo je najbolje koristiti samo čvrste merne trake. Da biste odredili tačnu širinu porudžbine, izmerite od centra levog okvira prozora do centra desnog okvira prozora. Uverite se da venecijaner može da prođe pored ručke prozora.

 

Laka konstrukcija
Postavljanje aluminijumskog venecijanera bušilicom je lakše nego što mislite. Svi delovi za montažu su uključeni u isporuku - tako da imate prave delove pri ruci. Važno: Prilikom obeležavanja za izbušene rupe ostavite dovoljno rastojanja do gornjeg krila prozora. Uzgred, moguća je i montaža sa držačima - stezaljkama bez bušenja i šrafova - isporuka ne uključuje, dostupno zasebno. Mi nemamo na stanju.

 

Individualno podešavanje
Ako je venecijaner postavljen  na zid, može se lako i kontinuirano podešavati u željeni položaj pomoću vučne vrpce. Da biste regulisali upad svetlosti, jednostavno okrenite šipku za okretanje, tako da se letvice pomeraju gore ili dole. Savet: Sa letvicama zakrivljenim prema unutra, idealno štitite prostoriju od sunčevog zračenja i toplote. Ako zakrivljenost okrenete ka spolja, toplota od grejanja ostaje unutra.

 

Atraktivan izgled
Jednostavni a snažni- suptilna boja koja se lako uklapa u svaki prostor. Sa podesivim letvicama GARDINIA venecijanera, možete napraviti interesantnu igru svetla u prostoriji, koju možete regulisati po želji.    

 

ID Oglasa: #161909304
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.