slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kutti Metis rimska zav. za garnišnu, lan,krem,120x140cm P121

5.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
101
0
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Na stanju 1 zavesa

 

Moderna Kutti rimska zavesa  Metis - neprozirna - impresionira kvalitetom  tkanine. Napravljena od 100% čistog lana, impresionira svojim prirodnim, elegantnim izgledom. Integrisane prečke daju jednostavnu eleganciju i obezbeđuju lepe, ujednačene pregibe.

Lan je veoma robustan i otporan na cepanje, ima neuporediv osećaj i svakim pranjem postaje mekši i lepši. Gotovo je bez dlačica i stoga je veoma pogodan za osobe koje pate od alergija. Prirodno vlakno ima upečatljivu, nepravilnu strukturu i dubinu - za razliku od pamuka, koji izgleda ravno, glatko i ravnomerno.

Ako je sunce previše intenzivno, dozu naše sofisticirane zavese Metis - možete stalno podešavati. Horizontalne strelice osiguravaju da nabori uvek leže uredno i da ostanu u formi kada su skupljeni.

Sa ovim omčama omogućeno je kačenje rimske zavese na vašu postojeću garnišnu: omče se jednostavno gurnu preko šipke kao zavesa, rimska zavesa se glatko povlači i vaš novi prozorski ukras je spreman.

U oblasti Home &Living, laneni proizvodi su važan element skandinavskih, nordijskih i Country House enterijera.  

Svetli krem ton Metis zavese izgleda prijateljski i topliji je od čisto bele. Krem tonovi su elegantni u kombinaciji sa sivim, jakim akcentima u boji - na primer uz sofe, tepihe ili zidne slike - u prostoriji pronađite harmoničnu dopunu u rezervisanijem krem tonu.

Pomeranjem graničnika za gajtan (kao na pojasu jakne) možete dozirati sunčevu svetlost po potrebi i obezbediti prijatan svetlosni ton u prostoriji. Naravno, ova preklopna roletna se takođe može potpuno spustiti. Prozirna rimska zavesa pruža privatnost; uveče ili noću mogu se uočiti konture spolja kada se uključi osvetljenje.

 

  • Ova rimska zavesa pruža meko, prijatno svetlo u vašem domu
  • Čist prirodni lan, pogodno za ljude koji pate od alergija
  • Moderan dizajn, horizontalne strelice sa prečkama
  • Kompletna montaža bez alata bez bušenja ili zavrtanja
  • Jednostavno gurnite na šipku garnišne
  • Visokokvalitetno platno osigurava trajni kvalitet čak i pri jakom UV zračenju

Metis zavese impresioniraju svojom nepravilnom strukturom sa puno dubine i živosti. Oni kupaju sobu u toploj, nežnoj svetlosti. Na taj način stvarate mirnu i prijatnu atmosferu i povećavate udobnost u svom domu. Da bismo osigurali da zavesa visi zaista ravno, isporučujemo gornji i donji ponder koji se ubacuju u pripremljene džepove.

Lanena tkanina rimske zavese je prirodno vlakno za koje se veoma lako brine. Tkanina je prethodno oprana i treba izbegavati skupljanje veša. To znači da vaša roletna ostaje i dimenzijski stabilna i izdržljiva, ne skuplja se i ima visok nivo otpornosti na svetlost.


Instrukcije za održavanje

 

  • Mašinsko pranje na 30° C (delikatno pranje)
  • Prečke se mogu lako ukloniti radi pranja kroz montažne otvore
  • Može se peglati za bolji izgled

Karakteristike

 

  • Gornji materijal rimske zavese: 100% lan
  • Može se prati na 30° - već prethodno oprano radi bolje zaštite od skupljanja
  • Površinska struktura tkanine: strukturirana, nepravilne debljine niti
  • Boja zavese: krem
  • Providnost zavese : neprozirna za zaštitu od svetlosti/zaštitu od odsjaja
  • Dizajn: jednobojna boja - sa horizontalnim naborima
  • Pogodna za sve garnišne

Kako odrediti potrebnu širinu rimske zavese:

Izmerite širinu prozorske niše. Rimske zavese prilagođene su uobičajenim standardnim dimenzijama prozora. Rimska zavesa treba da pokrije širinu niše za cca. 5-10 cm sa obe strane. Važno je da štrči iznad prozorskog udubljenja kako ne bi mogao da se uhvati kada se povuče

ID Oglasa: #161913822
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.