slika
slika
slika
1 od 3

Led pametna zavesa RGB sa mobilnom kontrolom i daljin 3x3

9.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
120
6
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.

Sama LED svetla za zavese su šarena, daljinski upravljač i APP imaju različite šare, razne šablone praznične dekoracije, a možete dizajnirati svoje omiljene obrasce i tekstove kako želite, kao i razne svetlosne efekte za dekoraciju vašeg doma i zabave.

Naše pametno svetlo za zavese može da uradi bilo koji uzorak, tekst, postavi statičku, dinamičnu, trepereću, izrazi vaše ideje i stvori savršenu atmosferu za vaše omiljene posebne prilike.

Kao što su Dan majke, Dan očeva, Dan nezavisnosti itd. Daljinski upravljač i APP: Možete lako da kontrolišete svetlucave zavese preko lokalne kontrole, daljinskog upravljača i APP.

Funkcija vremena i funkcija zatamnjivanja takođe se mogu lako dizajnirati.

Takođe možete da koristite funkciju proširene ili sinhronizacije preko aplikacije Hello Fairi.

Do 4 seta LED svetla za zavese mogu da se povežu da dodaju atmosferu vašem specijalnom festivalu.

5 Svetla za sinhronizaciju muzike i 16 miliona boja: Svetla za vilinske žice za zavese imaju 5 svetla za sinhronizaciju muzike, koja mogu da menjaju boje i šare u skladu sa ritmom vaše omiljene muzike.

Pametna bajkovita svetla koja menjaju boju LED imaju 16 miliona boja, možete prilagoditi različite svetlosne efekte, ako želite da vilinske zavese ukrase vašu sobu, onda će ovo biti najbolji izbor.

ID Oglasa: #154539362
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.