slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Ciglice za fasadu,listele Akcija za SPOLJA

25 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
840
19
pre 2 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milenko
Član od 12.05.2017.
Svi oglasi
 

Zašto odabrati Listele?

Listele nisu samo dekorativni element, već i praktično rešenje koje pruža brojne prednosti:

Jednostavna Instalacija:  Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji, listele se lako i brzo postavljaju, što značajno smanjuje vreme i troškove instalacije.
Svestranost u Dizajnu:  Bilo da želite rustičan izgled ili moderni ambijent, naš asortiman listela nudi različite stilove i boje koji se lako uklapaju u svaki dizajn.
Otpornost na Vlagu i Habanje:  Naše listele su otporne na vlagu i habanje, što ih čini idealnim za upotrebu u kuhinjama, kupatilima i drugim prostorima sa visokim zahtevima.
Poboljšanje Akustičnih Svojstava:  Listele mogu doprineti boljoj akustici prostorija, smanjujući buku i stvarajući prijatniju atmosferu.
Estetska Privlačnost:  Pružaju izgled pune cigle, što doprinosi estetici zidnih površina, kako u enterijeru tako i na fasadi objekata.
Lagana Konstrukcija:  Sa svim prednostima pune cigle, listele su znatno lakše, što olakšava instalaciju i smanjuje težinsko opterećenje.
Izdržljivost:  Zahvaljujući procesu pečenja na temperaturama do 1200 stepeni Celzijusa, listele su otporne na vremenske uslove što ih čini veoma dugotrajnim materijalom.
Energetska Efikasnost:  Listele pružaju dobru izolaciju, što doprinosi energetskoj efikasnosti objekta.
Ekološka Održivost:  Inovativni načini proizvodnje listela mogu ih učiniti ekološki prihvatljivijim izborom u odnosu na neke druge građevinske materijale.
Prostorna štednja i smanjenje troškova:  Kada se koriste u unutrašnjem dekoru, štede prostor, a njihova upotreba na spoljnim zidovima može smanjiti troškove izgradnje i renoviranja.
Održavanje bez Muke:  Jednostavne za čišćenje i održavanje, listele su praktično rešenje za živahne i funkcionalne prostore
ID Oglasa: #163969657
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.