slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Magnet MEMO - Magnetna nalepnica za ostavljanje beleški

1.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
59
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Magnet MEMO je inovativna magnetna nalepnica koja je namenjena za ostavljanje beleški i poruka na različitim metalnim površinama.
Ona će Vam biti od pomoći ukoliko želite da prenesete ili ostavite poruku nekome od članova porodice, prijatelju, cimeru. ..
Panel se lepi za frižider uz pomoć magneta, a slatki dečiji motivi ga čini idealnim za korišćenje u vrtićima, školama ili na bilo kom drugom mestu gde biste želeli da unesete malo veselja i kreativnosti.
Takođe, magnetna nalepnica je odličan alat za organizaciju i planiranje. Možete je koristiti da biste zabeležili važne datume, podsetnike, liste za kupovinu ili bilo koju drugu informaciju koju želite da imate na vidnom mestu.

Lako uključite decu u svoje planove i prepustite njima da takođe zabeleže informaciju koja je njima od važnosti. Sa dečijim slatkim motivima, Magnet MEMO će privući pažnju mališana i inspirisati ih da koriste svoju maštu i kreativnost.

Magnet MEMO - magnetna nalepnica za ostavljanje beleški sa dečijim slatkim motivima je sjajan proizvod koji kombinuje funkcionalnost i zabavu.  
Vaša deca, pa i Vi sami uživajte u korišćenju stiker table dok ostavljate svoje poruke i beleške i korišćenjem iste stvorite veselo i organizovano okruženje!

 

Karakteristike:

  • Magnetna stiker tabla za ostavljanje beleški
  • Panel se lepi za frižider, šporet, ili bilo koju drugu metalnu podlogu
  • Slatki motivi ga čini idealnim za korišćenje u vrtićima i školama
  • Magnetna tabla je odličan alat za organizaciju i planiranje
  • Lako privlači pažnju deci 
  • Proizvod kombinuje funkcionalnost i zabavu
  • Dostupno je više različitih šablona
  • Dimenzije: 30cm x 45cm
ID Oglasa: #155625103
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.