Uros Domazet

Beograd

Član od: 26.09.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Eksplicitno sam pitao da li je kod za Anthem: Legion of Dawn iskorišćen, član je naveo da nije. Kada sam pokušao da ukucam kod, pisalo je da je iskorišćen. Ne preporučujem za saradnju.
Druze kako te nije sramota,cim si me kontaktirao rekao sam ti da cu ti resiti ili ako ne uspem da cu ti vratiti pare,stvarno nisam znao da je iskoriscen,jer sam dobio disk na poklon...i dalje stoji moj stav,ako treba da vratimo,nije problem. A tebe treba da bude sramota,ponasas se kao razmazeno deriste!!!

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa doticnim gospodinom koji me je kontaktirao kako bi razmenili igricu za igricu, dogovor nije ispostovan iz razloga jer me je 2 dana zavlacio i ja sam pomerao svoje obaveze kako bi se videli. Na kraju se nije javio na telefon kao covek da kaze "e druze odustao sam izvini" ili da se jednostavno javi na telefon ili napise kratku poruku vec je sve iskulirao. Po meni jako nezrelo i neozbiljno. Pozdrav.
Zboh odredjenih okolnosti nisam imao pristup telefonu par dana. Stvar je brzo resena i napravili smo zamenu na obostrano zadovoljstvo. Izvinjavam se jos jednom na bilo kakvim neprijatnostima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.