Uros Jevtic

Obrenovac

Član od: 22.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek iz Crne Gore prodaje bicikle, a otac navodno pakuje I salje pakete. Posle dogovora I cekanja par dana njegov odgovor je bio da je otac poslao bicikl ali se ona vratila naravno ostecena. A lepo sam mi reko da za dete uzimam bicikl. Neodgovornost I nekultura tj. nepostovanje. Posle toga ana da ima musteriju obecava drugu biciklu ali po vecoj ceni mada mi je I to bilo sumnjivo skinuo je sa neta samo da me otkaci. Dobro je sto mi nisam platio unapred jer tako praktikujem zbog smanjenja postarine. Ne barem pare sa drveta. Sramota! !!
Ko je pratio oglase video je da sam se Tada nalazio u CG na odmoru, ali da bih učinio kupci slanje bicikle dok nisam bio tu angažovao sam oca da to uradi, bicikla je poslata na pogrešnu adresu-vratila se sa oštećenjem jer je loše upakovana i poslata je na servis, trenutno se čekaju ručice kočnica i creva da ne bih mogao kupovati kompletne, sve je to prenešeno kupcu i meni je jako krivo zbog toga sto se sve desilo, ruzne poruke na Viber sam dobio-istao kao i na KP, ali to je njegovo pravo i sme to da radi, da bih ga ispoštovao i posle toga na Viber sam poslao biciklu novije generacije(27.5) sa slicnom opremom ali je cena normalno bila veća jer ko se razume ne bi pravio problem ako ima novac, danas dobijam ovu negativnu ocenu za 6 godina postojanja mog naloga na KP i puno mi znači jer bi i meni bilo krivo da se to desi sa bilo kojom robom da sam naručio ali nikad ne bih nista lose rekao za tu osobu, moja je greska sto sam hteo da mu učinim slanje bicikle pre dolaska sa odmora i sto sam angazovao oca za to, ljudi grese svakog dana i treba uciti iz tih gresaka a ne pričati gluposti i ponasati se jos gore
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.