Урош Станковић

Novi Sad

Član od: 30.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezobraznijeg čoveka nikad nisam video na sajtu! Kao što je prethodni prodavac napisao da je zanemario 5 negativnih, ja sam isti takav koji je zanemario 6 negativnih. Poslao sam mu dve igrice, po dogovoru BEX-om i znao je da mu stižu danas. Počinje kao pomahnitao da piše poruke kao na chatu i da mi telefon neprestano zvrči od obaveštenja aplikacije. Nervozan je što mu kurir nije dostavio paket. Pokušavam sve lepo i ljubazno, ali on sve nervozniji i treska se na mene i onda meni piše sa uzvičnicima da neće preuzeti, neće refundirati poštarinu ako mi se paket vrati i da mu ne pišem više ništa. U izveštaju pošiljke piše odbija poziv, on se na to još više treska kako su ološi, lažu itd. Nijednog trenutnka nije pokazao trunku normalnog ponašanja i pokušaja da rešimo problem i da preuzme paket koji je juče poručio, nego kao da mu je u interesu da svali krivicu na kurira i da ne preuzme. Nakon što je izvređao kurirsku službu, istreskao se meni u porukama, blokira me. Stvari su i više nego jasne, ovakav član treba da bude blokiran sa sajta kako ne bi više pravio drugima dodatne troškove i oduzimanje vremena i kidanje živaca.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ja sam jedan od onih koji je zanemario 5 negativne ocene koje uros stankovic ima citao zadnjih 5-10 pozitivnih ocena i racunao da ce decko ispostovati dogovor samim tim sam mu poslao 3 igrice koje su kostale 600dinara sa otkupom. DA ne bih duzio javio se pre praznika da mu posaljem igrice igrice sam mu poslao 10.1.22 jer je to bio prvi radni dan poste. 11.1.22 su me zvali iz poste jer adresa koja je navedena nesto nije bila u redu kao i broj koji stoji u oglasima i koji mi je dao je bio iskljucen. da bi se na isti broj uvece javio i reko da ce otici da podigne paket onda me danas kontaktira kao rekli su mu iz poste da je u pitanju igrica pa mu je bilo sumljivo da mu nije jedna igrica poslata i posle pisanja i objasnjenja da moj obraz vredi vise od 600 dinara i da moje pozitivne ocene govore vise nego to sto su navodno njemu rekli kada su ga zvali, Uros ili ko vec je reko ok oticicu u posti da podignem, da bi mi trazio broj za pracenje koji nisam imao uz sebe i to sam mu objasnio za broj za pracenje da nisam odmah u mogucnosti da mu posaljem nasta je on reko OK. da bih kroz par minuta 12.01.22 napisao da je zvao postu i da je reko ime i prezime i da su mu iz poste rekli da nemaju paket za njega na sta je njegov odgovor bio TAKO DA . .. .. 12.01.22 kad sam dosao do broja posiljke i pokusao da posaljem broj posiljke to jes razmak je nekih 3-4h od kad je trazio do kada sam nabavio broj posiljke poruku nije moguce poslati jer je decko BLOKIRAO PORUKE i nije moguca pisanje preko KP poruka zvao sam ga 3-4 x na telefon gde mi je jednom odbio poziv u nameri da mu se zahvalim sto je i pored 5 negativnih ocena uspeo da prokocka moje poverenje verovatno ces druze citati ovu negativnu ocenu pa ti se ovim putem zahvaljujem na tome sto si ispostovao dogovor i sto nisi preuzeo paket, ja niti cu propasti za tih 1000 dinara niti cu obogatiti.
Хвала што трошиш време на мене ,ја на тебе нећу?

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio sam duks i covek me blokirao, duks nije ni poslan. Ne preporučujem saradnju.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena kao vrata. .. trazio Sam korisniku detaljne slike od torbice I kada Sam hteo da narucim od njega torbicu da mi posalje on naprasno bas tada podize cenu sa 1000 na 1500 din, I kao sada je ta cena. .. jako neozbiljno zaista.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne rizikujte da saljete pakete. Najiskrenija preporuka da zaobilazite saradnju sa ovim clanom. Nije preuzeo paket i blokira komunikaciju preko sajta Kupujem Prodajem.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobići ovog clana u sto sirem luku, decko nista od dogovora nije ispostovao, bez ikakvog razloga i obrazlozenja, platio sam postarinu u oba pravca na paket koji je frajer porucio a nije naso za shodno da ga podigne 5 dana! !!

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgora moguca ocena za korisnika. .. Uposte nije ispostovan dogovor. .. Zamolio me je da mu sacuvam duks 3 dana nikome da ga ne prodam i jos sam mu spustio cenu da bi on na kraju rekao vreme i lokaciju nalazenja bez da se pojavi. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.