Uroš

Beograd | Novi Bg.

Član od: 02.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klinac, jako neozbiljan, pređem pola grada da bi shvatio da tel. nije ispravan tj. da selfi kamera ne radi (problem na ploči) svesno ide na to da ,zaradi" 20-30€. .. Za izbegavanje ! !!
U oglasu je bilo jasno naznačeno da je oglas uslužnog tipa i da telefon prodaje drugar, a ne ja. Nisam imao navedeni telefon u svojim rukama, niti sam ga imao u vlasništvu, bio sam tu da pomognem svom drugu koji nije imao KP nalog i spojio sam kupca (gospodina koji je komentarisao) i prodavca (mog dobrog druga) bez materijalne ili finansijske koristi! Prodavac telefona se takodje uzrujao kad je video da telefon ne radi i cenu je umanjio za 50% ( pola cene od 15.000din ) jer je hteo da učini kupcu i da se reši svog starog telefona ali je kupac odbio bilo kakav dogovor i po rečima prodavca bio je jako negativan i nepristojan, u šta mogu da poverujem po ličnom stavu iz ove njegove KP ocene. Komentar je jako ružan i uvredio me je, pogotovo deo za izbegavanje. Dotični gospodin nije ni u jednom momentu bio ni u kakvom dodiru sa mnom, a piše ovako nepristojan i iznad svega netačan komentar. Žao mi je ako će ovaj komentar da poljulja poverenje kod novih potencijalnih kupaca i želim da kažem javno da sam uvek tu za svaki dogovor i da uvek preporučujem lično nalaženje i detaljnu kontrolu predmeta trgovine uz mogućnost potpune i jednostavne reklamacije (povraćaj novca, zamena neispravnog za ispravan po želji kupca ili usluga servisiranja-opciono) kako bih izbegao bilo kakav osećaj nezadovoljstva kod kupaca. Svoje proizvode i svoje materijale do detalja testiram i nikad neću prodavati neispravnu robu ili uraditi bilo šta na žao potrošača. Uvek sam se trudio i trudiću se da trgovina bude ono što i jeste u idealu, razmena uz obostranu korist na sveopšte zadovoljstvo obe uključene strane. Trudim se da poslujem profesonalno bez grešaka i ovi zlonamerni komentari me lično pogadjaju.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovorno. .. Postavio je oglas gde objasnjava da sve funckionise i da telefon radi bez greske, sto mi je u porukama i potvrdio, a takodje stoji cak i u naslovu (SVE ISPRAVNO, full ponuda). Dogovorili smo se da mi telefon posalje u cetvrtak ujutru (bio mi je hitno potreban jer sam ostao bez telefona). Celo jutro ocekujem kurira, da bih onda video poruku na KP da telefon nije poslat jer je kasno shvatio da nije iCloud free. Zbog njegove neodgovornosti ja ostajem 3 dana bez telefona jer dolazi vikend i kasno mi je da sada narucim drugi danas za sutra.
Komentar je zasnovan na subjektivnom osećaju i ne počiva na relevantnim činjenicama. Molim vas, ne iznosite neosnovane sumnje i zaključke.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.