Uros

Novi Sad

Član od: 27.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekorektan i bezobrazan covek, vise puta sam ga pitao da li je telefon simfree i kaze jeste a nije! Ponudio sam mu da platim obe postarine ali je odbio kao "preprodaj ga ti dalje, vredi vise" i istale gluposti. .. Izvegavati u sitikom luku
U opisu telefona u oglasu je lepo pisalo da je telefon kupljen u Mts-u, sto logično znači da je na tu mrežu i zaključan. Telefon je apsolutno bio kao iz opisa, takav mu je i poslat, nigde ni jednom nije pitao da li je simfree niti sam ja to govorio, jer valjda je dovoljno pročitati oglas. Momku sam rekao da ga preproda dalje ako mu ne odgovara, jer je dobio telefon 40-50e ispod cene, jer nije moja krivica što on ne čita oglas ili ga ne razume. Da telefon nije ispravan ili da nije bio kao sto stoji u opisu na oglasu, vratio bih i pare i obe poštarine, ali to ovde nije slučaj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.