Uros

Kragujevac

Član od: 23.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Cveće | Saksijsko i rezano

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao biljku, posle toga kad je biljka stigla nije se javio, cak ni poruke nije pogledao. Ne preporucujem saradnju.
To što sam se raspitivao za predmet ne znači da ću ga i kupiti. Gospođa u ozbiljnim problemima, želim joj sve najbolje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao kuća! Poslao sam mu paket onako kako smo se dogovorili, tj kako je njemu "odgovaralo" . Na mojih nekoliko poruka da li mu je stigla pošiljka, nije odgovorio nikada. Posle nedelju dana se javio i rekao da nije mogao da preuzme pošiljku. Ne preporučujem nikome za saradnju. Izbegavajte ga u širokom luku.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ma ovakvima bi ja zabranio da oglasavaju prodaju, covek me vozi dva dana za tel. Na kraju mi kaze da je na telefonu ostecen zadnji poklopac, a u opisu pise da je tel kao nov! Broj telefona nepostojeci. .. to govori o korektnosti prodavca, zaobilazite ga u sirokom luku. ..
Kako si ti komunicirao sa mnom tako i ja sa tobom. Nevaspitanje je kod tebe na prvom mestu. Prvo nauci da se ponasas pa pisi nesto o nekome.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je telefon sa 2 ulubljenja i gomilom ogrebotina, iako je u oglasu pisalo da je bez ijedne ogrebotine. Osim telefona nije poslao nista, cak ni punjac, kao sto je naveo u oglasu. Sto se tice komunikacije, iako sam mu ostavio moj broj da se cujemo, posto njegov iz oglasa ne radi, sve se svodilo na KP poruke i za sve sto sam rekao da nije ispostovano, dobio sam odgovore "Vazi druze". Cetvrti dan nakon zakljucene kupovine ne javlja se i nije poslao ostatak stvari koje je trebao. Ne znam ko mu je od familije i prijatelja dao pozitivne ocene, ali moja preporuka je: IZBEGAVATI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.